A apărut The ONE de mai, revista care te pregăteşte pentru vară

Pentru că în mai The ONE împlineşte 11 ani, Andreea Esca deschide revista cu editorialul Când vine vorba despre aniversări... Şi tot Andreea este invitata rubricii Repere de Stil, în care îşi dezvăluie adresele preferate de shopping, destinaţiile de vacanţă sau alegerile în materie de beauty.
  • Publicat:
  • Actualizat:
A apărut The ONE de mai, revista care te pregăteşte pentru vară

Pentru că în mai The ONE împlineşte 11 ani, Andreea Esca deschide revista cu editorialul Când vine vorba despre aniversări… Şi tot Andreea este invitata rubricii Repere de Stil, în care îşi dezvăluie adresele preferate de shopping, destinaţiile de vacanţă sau alegerile în materie de beauty.

În paginile de modă, ne pregătim pentru vară, în toate stilurile – de la clasic la heavy metal, pentru că Alexandra Caspruf trece în revistă piesele de rezistenţă în moda străzii de acum.
Vicki Nicola scrie despre Întrebările unui designer la început de drum. Sunt chiar acele întrebări legitime în designul vestimentar, la care pasionaţii acestui domeniu şi-ar dori să aibă răspunsuri.
Creativ şi provocator, pictorialul de cover Bohemian Jet-Set aduce în prim-plan noile atribute ale spiritului liber în modă.

Fashion editorul The ONE scrie în opinia Fashion-Forward despre Flow, Maison Bohemique şi alte brand-uri din moda de azi, dar mai ales de mâine.

În dosarul special Retrospectiva din spatele camerei, şase fotografi români povestesc cu haz despre pictoriale de modă şi alte întâmplări.

Tot în această ediţie, vă propunem trei interviuri cu unele dintre starurile noii generaţii: Sore Mihalache, Alexandra Uşurelu şi Grasu XXL.

Echipa The ONE a ieşit în stradă şi prezintă Bucureştiul cool, văzut în goana bicicletei, redescoperind oraşul de pe biciclete Pegas.

Şi pentru că vrem să arătăm cât mai bine la început de sezon, în paginile de Hair Agenda, editorii revistei au testat culorile, coafurile şi tratamentele de păr ale verii.

Pentru pauzele de relaxare, în care gândurile ne zboară la vacanţă, beauty editorul Bianca Nuţu vă propune: Yoga la puterea a treia. 

Nu putea lipsi nici destinaţia de travel recomandată de The ONE. În mai, evadăm în Cuba, printr-o incursiune atipică pe pământurile lui Fidel Castro.

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”