Cel mai valoros biscuit din lume!

Conform Mediafax, un biscuit care a "supravieţuit" scufundării Titanicului a fost vândut cu o sumă impresionantă la o licitaţie din Anglia, fiind catalogat drept cel mai valoros biscuit din lume.

“Este cel mai scump biscuit din lume. Nu ştim de pe care barcă de salvare a venit, dar cert este că nu mai există un alt biscuit salvat de pe Titanic”, a declarat licitantul Andrew Aldridge.

Potrivit Daily Mail, biscuitul a fost produs de "Spillers and Bakers" şi purta denumirea de „Pilot”. Miraculos, a "supravieţuit" scufundării Titanicului în 1912, tragedie în care şi-au pierdut viaţa 1.500 de persoane.

Potrivit licitantului, biscuitul a fost parte dintr-un kit de produse alimentare depozitat într-una dintre bărcile de salvare.

Pasagerul James Fenwick, voluntar de pe nava de pasageri Carpathia, cea care le-a venit în ajutor supravieţuitorilor în derivă, a păstrat acest “suvenir” al dezastrului. Fenwick a învelit biscuitul într-o peliculă fotografică Kodak, pentru a-l conserva mai bine.

"Este incredibil că acest biscuit a supravieţuit unui astfel de eveniment dramatic", a mai spus Fenwick.

Citește și:
Cum vor arăta oamenii peste 1000 de ani!
6 luni de casting pentru Poveste de dragoste
Renunţi la sex, trăieşti 150 de ani!
Exclusiv Online - 27.10.2015

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nicio instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.