Cum a scăpat Adelina Pestriţu de dependenţa de dulciuri

Adelina Pestriţu a recunoscut că a avut întotdeauna o slăbiciune pentru dulciuri, pe care le-ar putea mânca de dimineaţa până seara! Însă după ce a descoperit alimentaţia raw vegană prin intermediul expertului în nutriţie sănătoasă Anca Alungulesei, Adelina a reuşit să înlocuiască dulciurile cu abundenţă de zahar, inamici clari ai siluetei, cu cele sănătoase.

​Adelina Pestritu a învăţat de la Anca Alungulesei să gătească fara foc şi din ingrediente nutritive şi prietenoase cu silueta batoane proteice, foarte potrivite pentru a fi consumate înainte de a merge la sală sau oricand este nevoie de un surplus de energie.

Din migdale, seminţe de floarea soarelui, semiţte de canepa, in şi chia (care ajută la slabit), Adelina Petriţu a descoperit cât de distractiv poate fi să prepari un hrănitor desert raw vegan. Batoanele proteice foarte energizante preparate dintr-un mix de seminţe, susan, cacao crudă, miere, fulgi de cacao, ulei de cocos, lapte de migdale şi arome naturale de vanilie şi scorţişoară s-au dovedit un desert irezistibil.


Deşi a mărturisit că nu este, în general, o specialistă în arta culinară, vedeta a promis că va găti acest desert şi pentru iubitul ei, care va fi principalul beneficiar al acestor delicii sănătoase.

Citește și:
Cercetătorii au descoperit hormonul care reduce pofta de zahăr
Dieta fără zahăr, arma copiilor obezi!
Câte kilograme de zahăr consumă un român într-un an?
Exclusiv Online - 16.06.2016

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nicio instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.