Cum faci o femeie să aibă orgasm

Orgasmul feminin poate apărea mai uşor dacă în timpul sexului se aplică nişte reguli simple. Iată cum poţi obţine mai uşor orgasmul feminin!
  • Publicat:
  • Actualizat:
Cum faci o femeie să aibă orgasm

Orgasmul feminin este desori descris ca fiind eluziv, dar cercetătorii susţin că au descoperit o cale de creştere a şanselor pentru obţinerea orgasmului feminin.

În cadrul unui studiu realizat de cercetătorii din Statele Unite ale Americii a fost descoperit „trioul de aur” pentru obţinerea orgasmului feminin: o combinaţie între săruturi pasionale, stimulare genitală şi sex oral, informează The Guardian, citat Descoperă.ro.

Echipa de cercetători a analizat informaţiile obţinute în urma unui interviu online la care au răspuns 52.000 de participanţi cu vârste cuprinse între 18 şi 65 de ani, care au avut cel puţin o relaţie intimă de-a lungul vieţii.

Rezultatele au oferit informaţii despre lacunele care împiedică producerea orgasmului atât între sexe, cât şi în cazul indivizilor cu alte orientări sexuale.

„Am avut oportunitatea rară de a analiza răspunsurile a peste 50.000 de persoane, inclusiv a peste 2.000 de gay, lesbiene şi bisexuali”, spune David Frederick, principalul cercetător de la Universitatea Chapman.

În timp ce 95% dintre bărbaţii heterosexuali au afirmat că au orgasm în timpul fiecărei partide de sex, doar 65% dintre femeile heterosexuale au afirmat acelaşi lucru.

În contrast, 89% dintre bărbaţii gay, 86% dintre femeile lesbiene, 88% dintre bărbaţii bisexuali şi 66% dintre femeile bisexuale au declarat că au avut orgasm în timpul fiecărui act sexual.

„Diferenţele dintre frecvenţa orgasmului feminin şi a celui masculin erau cunoscute înaintea acestui studiu”, spune Frederick.

Diferenţele mari observate la femeile cu o altă sexualitate ar putea fi explicate de cunoaşterea mai amănunţită a organului sexual şi a faptului că orgasmul feminin nu este condiţionat de penetrarea vaginală.

„Aproximativ 30% dintre bărbaţii consideră că relaţiile intime reprezintă cea mai bună metodă pentru atingerea orgasmului”, spune coautorul lucrării, Elisabeth Lloyd.

Conform studiului, doar 35% dintre femeile heterosexuale au declarat că au avut orgasm doar prin stimulare vaginală, în timp ce 44% au declarat că au avut orgasm foarte rar sau niciodată. În contrast, 91% dintre femeile lesbiene au declarat că avut orgasm în timpul fiecărui act sexual. 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân