Defilare de pisici rare şi ocazia de a adopta o pisică sterilizată în Capitală

Salonul Internaţional Felin Bucureşti îşi va deschide porţile pe 23.03.2019 Se pot admira specii rare precum Lykoi se aseamănă cu un lup dar şi adopta pisici.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Defilare de pisici rare şi ocazia de a adopta o pisică sterilizată în Capitală
foto 123rf.com

 

  
În zilele de 23-24 martie 2019, Bucureştiul va fi ”asaltat” de peste 200 de pisici din toate colţurile lumii. În Pavilionul C 6 din complexul Romexpo se va deschide SofistiCAT – Salonul Internaţional Felin Bucureşti. Dar vizitatorii au şi ocazia de a adopta o pisică vaccinată şi sterilizată.

Deschis în ambele între orele 10-17, Salonul Internaţional Felin integrează cele mai importante două organizaţii mondiale ale crescătorilor de feline: Fédération Internationale Féline (FIFe) şi The International Cat Association (TICA).
Publicul va avea astfel ocazia de a cunoaşte două sisteme de arbitrare – FIFe (european) şi  TICA (american) – şi, în egală măsură, posibilitatea de a admira exemplare feline care nu sunt prezente în evenimentele dedicate unui singur sistem. La această ediţie, vizitatorii vor putea admira rasa Lykoi, supranumită pisica vârcolac (werewoolf cat), datorită asemănării cu un lup.

Ce rase de pisici vor defila?

Salonul are ca principale puncte de atracţie competiţiile “BEST IN SHOW”, în care cele mai frumoase pisici se vor întrece pentru un loc pe podium.  Două prestigioase jurii internaţionale vor evalua superbele exemplare de pisici din rasele Abysiniană, Albastru de Rusia, Bengaleza, British Shorthair, British Longhair, Burma, Devon Rex, Don Sphynx, Exotică, Lykoi, Maine Coon, Neva Masquerade, Norvegiană de Pădure, Orientală, Persană, Ragdoll, Sacră de Birmania, Singapura, Sphynx, Scottish Fold, Scottish Straight.
Sâmbătă 23 martie, în pauza dintre arbitraj şi finalele concursurilor, se vor decerna premiile National Winner şi Top Cats. 

Ocazie de a adopta o pisică vaccinată şi sterilizată


Ca de fiecare dată, în cele două zile ale expoziţiei se va desfăşura şi campania “ARATĂ CĂ ÎŢI PASĂ”, în cadrul căreia se vor strânge donaţii (în bani sau hrană) pentru animalele din adăposturi. Organizaţiile pentru protecţia animalelor vor aduce pisici vaccinate şi sterilizate,
spre adopţie. Vizitatorii vor putea participă la o tombolă specială, având ca premii centre de joacă pentru pisici, iar pentru copii va fi deschis un atelier de pictură pe faţă. În cadrul evenimentului, vor fi disponibile, la preţuri promoţionale, produse şi accesorii destinate atât pisicilor (hrană, igiena, joacă), cât şi iubitorilor acestora (bijuterii, tricouri, poşete).

Preţul unui bilet de intrare este de 10 lei, pensionarii au bilet redus la 5 lei, iar copiii au acces gratuit.                           

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”