Injecţiile care le pot ajuta pe femei să ajungă mai uşor la orgasm

Tot mai multe femei plătesc pentru un tratament ce presupune înjectarea sângelui în clitoris, în încercarea de a-şi îmbunătăţi viaţa sexuală.

Procedura implică prelevarea sângelui din alte zonele ale corpului şi injectarea acestuia în regiunea intimă. Cunoscut şi sub numele de “O – shot”, injecţia orgasmică le ajută pe femei să ajugă mai repede la orgasm.
Injecţia menită să îmbunătăţească şansele  femeilor de a atinge climaxul sexual, ajută celulele stem să se multiplice, generând astfel ţesut sănătos în zona clitorisului.

Alte beneficii ale injecţiei includ: lubrifiere sporită în timpul actului sexual şi sporirea frecvenţei orgasmului. Întregul procedeu medical durează aproximativ 5 minute şi este efectuată cu anestezie locală.

O astfel de injecţie este oferită de mai multe companii din Statele Unite ale Americii, printre care şi V-Spot Medi Spa din New York, a cărei fondatoare este Cindy Barshop, cunoscută pentru apariţia sa în reality show-ul Real Housewives of New York.
O-shot-ul nu este ieftin! Preţul injecţiei este de 1500 de dolari!

Citește și:
Ciuperca care provoacă orgasm
Prezervativul pentru orgasm!; Spune-mi cum dormi ca să-ţi spun cum faci sex!
Orgasm la o apăsare de buton!
Exclusiv Online - 07.07.2016
Taguri: injectat, sange, orgasm, tren

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nicio instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.