Rita Ora şi Irina Shayk, fără lenjerie intimă la Vanity Fair Oscar Party!

Mult material, dar nu prea multă acoperire! Cam aşa pot fi descrise pe scurt ţinutele celor două dive, purtate la after-party-ul care a avut loc după Gala Decernării Premiilor Oscar.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Rita Ora şi Irina Shayk, fără lenjerie intimă la Vanity Fair Oscar Party!

Mult material, dar nu prea multă acoperire!

Cam aşa pot fi descrise pe scurt ţinutele celor două dive, purtate la after-party-ul care a avut loc după Gala Decernării Premiilor Oscar.

Donna Karan este cea care a realizat rochia Ritei, piesă vestimentară ce a întors multe capete la petrecerea celebrităţilor. 

Însă şi Irina Shayk a stârnit imaginaţia celor prezenţi, purtând o rochie foooarte transparentă.

Spre deosebire de Rita, ea a avut noroc de ceva mai mult material sau, mai bine spus, de un posterior mai puţin bombat care să iasă în evidenţă.

O rochie la fel de îndrăzneaţă a purtat şi Rihanna în urmă cu ceva timp, cu vedere generoasă la partea superioară a corpului ei fit, fără a mai lăsa loc de mult mister pentru fanii care o idolatrizează.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”