Ce se intampla, Mosuleee?!

Be Happy! It's Your Happy Day! 14 indicii care sa-i reimprospateze memoria lui Mos Craciun
  • Publicat:
Ce se intampla, Mosuleee?!
Ce se intampla, Mosuleee?!

Cadouri pentru tine

1 E vorba de o relatie de lunga durata? Atunci e cazul sa iei masuri din timp, daca vrei sa primesti cadoul la care visai. Insa, inainte de toate incearca sa-ti pui ordine in dorinte: parfumul preferat, rochia trendy, ceasul cu bratara, excursia fulger, cheile de la masina…

2 Nici pentru ai tai intalnirea cu Mosu’ nu-i floare la ureche. Depinde de cat de mofturoasa esti. Daca nu vrei sa aiba parte de strambaturi din nas, spune pe sleau ce-ti doresti si renunta la surpriza. Buna dispozitie e obligatorie!

3 Poate Mos Craciun ti-a ascultat rugamintile si patrupedul tau o sa fie mai ascultator si poate nici nu-si mai face “nevoile” prin casa…

4 Prietenul la cadouri se cunoaste… Depinde acum de buzunarul fiecaruia, insa nu trebuie sa abuzezi de asta. Pana la urma vorba aceea… gestul conteaza!

5 Micile atentii intre colegi sunt un motiv in plus de bucurie. Raspunde prompt intrebarilor care te descos, daca tovarasii de suferinta s-au gandit la un cadou mai special.

6 Pare de neimaginat un cadou din partea sefului? In marile corporatii au loc astfel de practici. Pe langa prima si darurile simbolice, mai au loc mariri de salariu si avansari. Daca ai fost cuminte, poate sefu’ s-a intalnit cu Mosu’!  

7 Cine stie, poate Mos Craciun a auzit de tine si de la partenerii de business. Si cand te astepti mai putin, te trezesti ca te viziteaza la birou.

Cadouri pentru cei dragi

1 Fii o craciunita pe cinste! Gaseste niste scuze si retrage-te mai repede din mijlocul familiei. O seara in doi, la lumina beculetelor de brad este cadoul vostru.  
2 An de an te razboiesti cu aceleasi intrebari care te pun la grea incercare: „ce i-ar placea mamei?”, „ce sa-i cumpar tatei?” Daca mai ai frati, surori, nepoti, Mosu’ iti tine pumnii…

3 Un cadou si pentru pet (catel, pisica, purcel…)! Pe lista de cumparaturi trebuie sa fie trecut neaparat un os de rontait, o lesa noua, o colivie, un set de perii sau o jucarie.

4 Afla din timp ce-si doresc si nu te zgarci cand vine vorba de amicii tai. Inchide macar de data asta ochii si fii mana larga, chiar daca nu-ti sta in fire!

5 Nu uita nici de cei cu care iti petreci, dupa caz, mai bine de 8 ore in fiecare zi. Aranjeaza o intalnire cu Mos Craciun si spune-i sa-i aiba in vedere.

6 Chiar daca nu e prea simpatic… e sefu’. Si pentru ca e Craciunul, toata lumea trebuie sa primeasca cadouri…  

7 Un gest frumos nu are cum sa treaca neobservat. Asa ca nu uita sa trimiti macar o urare sau o mica atentie si colaboratorilor tai.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cum sa te descurci cu oaspetii de Craciun
Cum sa te descurci cu oaspetii de Craciun
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân