Horoscopul dragostei în luna Februarie!

Love is in the air, în Februarie! Planetele s-au aliniat favorabil pentru toate zodiile, în ceea ce priveşte dragostea! Vezi chiar acum ce surprize ţi-au pregătit astrele!
  • Publicat:
Horoscopul dragostei în luna Februarie!

Love is in the air, în Februarie! Planetele s-au aliniat favorabil pentru toate zodiile, în ceea ce priveşte dragostea!

Vezi chiar acum ce surprize ţi-au pregătit astrele!

 

Berbec

Cuplurile deja formate vor fi preocupate, în mod special, de consolidarea relaţiei lor şi de extinderea familiei. Mulţi dintre voi vor dori să facă primul, sau al doilea copil. Sub influenţa lui Venus, nativii singuri vor emana pasiune şi şarm. Feriţi-vă de gelozia care s-ar putea declanşa în unele persoane din jurul vostru şi care ar putea cauza conflicte!

În a doua jumătate a lunii, nativii singuri au şanse mari să-şi găsească jumătatea!

 

Taur

Aspectele planetare par să lucreze împotriva ta luna aceasta. Unii nativi vor fi nemulţumiţi cu partenerul său sau vor suferi o schimbare bruscă în ceea ce priveşte relaţia lor. Pentru cei singuri, Marte rezervă numai surprize! Promovează atracţie sexuală întreaga lună, îndemnându-te să atragi persoanele de sex opus precum un magnet.

În a doua jumătate a lunii, Venus devine favorabil şi pentru nativii angajaţi în relaţii, oferindu-le stabilitate şi linişte.

Gemeni

În relaţiile de cuplu, conflictele încep să se estompeze. Te simţi mai aproape de cel drag şi sentimentele tale sunt din ce în ce mai puternice. Şi pentru nativii singuri, situaţia amoroasă pare să se stabilizeze. Ai şansa să-ţi găseşti un partener şi, chiar dacă nu va fi jumătatea ta, vei avea posibilitatea să dezvolţi o relaţie frumoasă, să găseşti complicitatea de care aveai nevoie.

Rac

Nativii singuri se bucură de o climă ideală pentru a-şi găsi un partener iubitor şi stabil. Fericirea le zâmbeşte larg şi celor aflaţi deja într-o relaţie! Venus protejează cuplurile şi oferă o lună plină de senzualitate, complicitate şi tandreţe!

În a doua jumătate a lunii, s-ar putea produce o mică schimbare, dar nu una negativă! Dragostea ţine toţi nativii ocupaţi, făcându-i să uite de orice alte griji!

Leu

Astrele arată că viaţa de cuplu va fi sclipitoare pentru toţi cei născuţi sub semnul racului! Va fi mai uşor decât deobicei să păstrezi atmosfera euforică şi liniştită. Nativii singuri vor fi „invadaţi” de dragoste în fiecare zi, având parte de distracţie întreaga lună.

A doua jumătate a lunii este presărată cu surprize! Cei singuri, au şansa să întâlnească o persoană specială, în timp ce pentru cei aflaţi într-o relaţie, lucrurile vor deveni tot mai serioase.

Fecioară

Viaţa de cuplu ia o nouă întorsătură! De ceva timp, Luna are un aspect negativ asupra relaţiei, dar lucrurile se opresc acum. Nativii născuţi sub semnul fecioarei, par să aibă cea mai bună perioadă a anului, în ceea ce priveşte dragostea. Nativii singuri, au şi ei parte de surprize! Fie că reiau o relaţie mai veche, fie că întâlnesc o persoană nouă, lucrurile vor fi doar pozitive!

Balanţă

Aspectele pozitive ale Lunii, te îndeamnă să fii fericită! Apare o pasiune reînnoită pentru nativii singuri. Este posibil să întâlneşti un prieten vechi, sau să reiei o relaţie cu care nu erai complet împăcată. Orice ar fi, nu mai pune întrebări şi lasă-te purtată de intuiţie. Iubirea îţi bate la uşă şi s-ar putea să o ratezi dacă continui să fii sceptică!

Pentru cei aflaţi într-o relaţie, lucrurile merg bine. Este luna dragostei, deci şi astrele sunt de partea lor! Nu există nici un motiv de îngrijorare, întreaga perioadă fiind dominată de linişte şi duplicitate!

Scorpion

Venus promite o atmosferă plină de fericire pentru toţi cei aflaţi într-o relaţie! Relaţia cu soţul sau partenerul va fi impregnată cu o complicitate remarcabilă pentru mulţi dintre voi. Nativii singuri încep să se gândească serios la o relaţie şi chiar la întemeierea unei familii. Atmosfera de înţelegere ţine întreaga lună deci, nici un nativ nu are motive de îngrijorare!

Săgetator

E o perioadă imprevizibilă din punct de vedere al dragostei. Nativii singuri vor avea tendinţa să se arunce în relaţii noi şi s-ar putea să aibă parte de dezamăgiri. Nu luaţi decizii grăbite! La urma urmei, vreţi o relaţie, nu doar o distracţie. Pentru cei aflaţi într-o relaţie, lucrurile par să fie tot mai roz. Au parte de surprize întreaga lună, iar partenerii lor vor fi foarte atraşi de şarmul şi senzualitatea săgetătorilor.

Capricorn

Influenţa benefică a lui Venus sugerează o îmbunătăţire reală în ceea ce privesc relaţiile de cuplu. E timpul ca partenerul tău să-ţi ofere toată atenţia pe care o meriţi! Dacă eşti singură, februarie este luna care îţi aduce sentimente şi trăiri de neuitat! Ai şansa să-ţi găseşti un partener sau, dacă l-ai găsit deja, se arată semne de căsătorie.

In a doua jumătate a lunii, lucrurile par să fie din ce în ce mai stabile. Relaţiile deja formate se consolidează, iar nativii singuri au parte şi de iubire, dar şi de distracţie!

Vărsător

Cu binecuvântarea astrelor, viaţa de cuplu va fi armonioasă întreaga lună! Cu toate acestea, încercaţi să nu vă neglijaţi partenerul: puţină atenţie poate face minuni. Pentru nativii singuri, Venus promite dragoste intensă şi, probabil, de lungă durată. Atenţie la aparenţe, care pot fi înşelătoare uneori! Nu te arunca într-o nouă relaţie decât dacă eşti sigură că este ceea ce cauţi!

Peşti

Dacă doreşti să păstrezi o atmosferă liniştită în relaţie, pune acum o limită între tine şi partenerul tău. Ţine minte! Prea multă apropiere, poate duce la îndepărtare! Dacă eşti încă singură, luna aceasta lucrurile se schimbă! Iubirea îţi bate la uşă şi tot ce trebuie să faci este să profiţi la maxim de fiecare moment! Nu uita, iepurele sare de unde te aştepţi mai puţin!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”