Andreea Marin Banica: „Sunt foarte energica, am chef de munca, sunt creativa”

Viitoarea mamica Andreea Marin Banica traieste cea mai frumoasa perioada din viata ei. Fetita se va naste in decembrie, in apropierea Craciunului. Pana acum, bebe s-a plimbat deja in Statele Unite, in Mexic si in Franta, dar Andreea a promis ca in ultimel
  • Publicat:
Andreea Marin Banica:

CSID: Cum te simti?
Andreea Marin Banica: Sunt foarte energica, am chef de munca, sunt creativa. E, probabil, una dintre cele mai frumoase perioade din viata mea de femeie. Cu cat ma apropii de luna decembrie, cand e preconizata venirea pe lume a Violetei, emotia creste.

CSID: A inceput sa fie activa?
Andreea: Da, a inceput sa fie activa. Danseaza in burtica mea. Deocamdata doar eu o simt. Astept momentul in care voi putea sa ma bucur si cu Stefan de senzatiile pe care le am acum.

CSID: Pana acum ai ajuns si cu ea pana la Ocean…
Andreea: Da, am fost destul de norocoasa ca sa fiu plecata in vacanta in momentul de varf al temperaturii din Romania. Intai am mers in Statele Unite, unde am si lucrat la un film. Rolul intruchipeaza o tipa care conduce un clan mafiot feminin. E o scena de mica intindere, nu am de gand sa exagerez spunand ca sunt deja actrita pentru ca am avut aceasta experienta, cum vad ca se poarta, nu-mi place publicitatea excesiva pentru un subiect pe care eu il vad la justa lui valoare si nu mai sus decat atat. Am avut sansa unei oferte frumoase, nu este prima, dar este prima pe care o accept. Interesant a fost ca oferta a venit atat catre mine, cat si catre sotul meu, pentru a aparea in aceeasi productie si ca producatorul ne-a cautat stiind deja multe lucruri despre noi. Nu a fost un demers din partea noastra, vreun casting sau ceva asemanator. Pur si simplu ne-a urmarit activitatea, s-a informat, ne-a placut, ne-a ofertat. Stefan a jucat rolul unui baiat rau. Ne-a placut scenariul, ne-am gandit ca ar fi o modalitate buna de a cunoaste profesionisti in domeniu si nu ne-am inselat. Dupa aceste filmari, am profitat de faptul ca Mexicul era aproape si nu vazusem inca acel colt de lume. A foar o bucurie pentru noi sa locuim chiar pe plaja, langa ocean.

CSID: In Mexic ai inotat cu delfinii?
Andreea: Nu, am fost cumintica.

CSID: Te-ai intors in Romania si ai tot aerul ca esti in vacanta datorita masinii speciale a carei imagine o reprezinti. La a cata colaborare de acest fel esti?
Andreea: Am fost primul om care a condus un MiniCooper in varianta moderna in Romania, reprezentand imaginea Automobile Bavaria. De curand, am devenit din nou imagine pentru marcile BMW care sunt comercializate in Romania, la al doilea contract si la cativa ani diferenta de atunci. Acum conduc o masina decapotabila Seria 6, care este o bijuterie. Trebuie sa recunosc ca e o incercare frumoasa, eu sunt o tipa practica si nu mi-am luat niciodata masini care sa atraga atentia, dar, de data aceasta, n-am rezistat sugestiei prietenilor de la BMW si am ales acest autoturism care-ti face cu ochiul, iese din multime, prin performante tehnice, eleganta, design. Am vrut sa ma simt bine in vara aceasta torida si am facut o alegere buna. La iarna voi conduce un BMW X5.

CSID: Revenind la sarcina, cum se face ca nu te-ai ingrasat?
Andreea: Nu as putea sa raspund la aceasta intrebare. Cred ca este o chestiune de conformatie. In primele trei luni de sarcina, am simtit nevoia sa mananc exact cat pentru doi si asa am si facut. Am pornit de la ideea ca nu trebuie sa am vreun stres in privinta siluetei. Nu m-am abtinut. In acelasi timp, am renuntat la orice incercare de a face sport. Nu ma mai duc la sala. N-am vrut sa risc. Am auzit tot felul de cazuri extreme pe care nu le consider in regula. Femei care fac sport in forta pana la 7 luni sau care tin regim draconic in timpul sarcinii. Lucrul acesta nu poate sa duca decat la un dezechilibru pentru tine ca femeie si nu poate fi un atu nici pentru copil.

CSID: Dar activa esti?
Andreea: Da, urc mult pe scari. Casa noastra cea noua ma pune la treaba din punctul acesta de vedere, iar biroul meu e undeva la mansarda, deci am de urcat vreo 3 etaje pana acolo zilnic. Dar asta ma tine in forma. In momentul in care vor reintra pe ecran Surprizele (pe 22 septembrie) atunci sa vezi…

CSID: Cu ce te imbraci in aceasta perioada?
Andreea: Abia acum incep sa schimb vestimentatia. Pana la 5 luni mi-au venit hainele obisnuite. Prin luna a patra eram chiar necajita ca nu se vedea burtica. Iar eu exageram purtand haine de viitoare mamica, de parca s-ar fi vazut. Eram tare mandra de asta. E o mare schimbare, mai ales ca este vorba de o premiera in viata si vreau sa o traiesc la maximum.

CSID: Cand ai vazut-o prima data pe Violeta?
Andreea: In primul rand, a fost o surpriza. Nu stiu de ce, dar si eu, si Stefan aveam credinta ca va fi un baietel. Asa ca am fost uimiti cand am aflat ca e fetita. Mai mult decat atat, o sa va rog sa ma scuzati ca nu intru in amanunte, pentru ca tin foarte mult la intimitatea unor astfel de momente si cred ca este de inteles. Nu imi doresc sa imi fac publicitate din astfel de clipe.

CSID: Cum te simti acum in comparatie cu ceea ce iti imaginai despre aceasta perioada?
Andreea: O sa spun foarte sincer ca renuntasem la a mai visa cum ar putea fi aceasta perioada. Imi doream atat de mult sa devin mama, dar nenorocul a doua sarcini extrauterine, mi-a spulberat sperantele. Medicii mi-au spus apoi ca m-am recuperat in timp si ca pot deveni mama, daca scap de stresul zilnic ce nu-mi lasa corpul sa se relaxeze. In sfarsit, pur si simplu mi-am lasat mintea si sufletul in mainile lui Dumnezeu si mi-am zis ca, daca El o sa vrea, o sa se intample, daca nu, nu. Abia in momentul in care am reusit sa ma desprind de toate ingrijorarile mele, sa ma detasez si sa imi reorganizez viata, intelegand ca munca nu poate fi la nesfarsit o prioritate. De fapt, asta mi-au povestit si medicii. Va spun sincer ca eram dispusa, si nu vad nici o rusine in acest lucru, (spun asta pentru ca s-au tot facut scenarii pe seama mea fara sa ma intrebe nimeni, fireste), sa apelez la fertilizare in vitro. Ma interesasem ce inseamna asta. Imi dadea speranta aceasta metoda a modernitatii. Imi spusesem ca, peste cateva luni, cand o sa intru in vacanta, asta o sa si fac. Ca prin minune, s-a intamplat sa raman insarcinata tocmai pentru ca imi luasem gandul. Aceasta a fost o mare surpriza. Fac aceasta marturisire impotriva principiului meu de a pastra discretia in zona personala a vietii mele, pentru ca stiu ca sunt multe femei active care traiesc aceeasi experienta a deznadejdii si le-ar putea fi de folos sa stie povestea mea.

CSID: Nasti in Romania?
Andreea: Fireste. N-am avut nici o clipa intentia de a naste in strainatate si nici n-am calcat prin Paris de cand sunt insarcinata, ca sa lamurim si prostiile scrise in mod obsesiv de amatorii din presa.

CSID: Dupa ce o sa devii mamica, o sa muncesti la fel de mult?
Andreea: Cu siguranta, nu o sa stau mai mult de 3 luni acasa daca totul va fi in regula cu sanatatea noastra. Ma cunosc destul de bine cat sa nu ma mint. Pe de alta parte, sunt convinsa ca fetita mea va fi la fel de energica precum sunt si eu, precum e si tatal ei, asa ca o si vad insotindu-ma pe platouri.

CSID: Te-ai gandit cum o sa revii la silueta de dinaintea sarcinii?
Andreea: Nu este un handicap sa fii insarcinata. Dimpotriva, toata lumea intelege ca iei kilograme in plus, inevitabil. Atata vreme cat mentii un echilibru, nu vad de ce ar fi o problema. Cine are astfel de probleme, se poate duce la sala. Asa voi face si eu, dar la timpul potrivit.

CSID: Ai diverse pofte?
Andreea: Nu. Cred ca acest lucru depinde de fiecare femeie in parte. Nu am nici prejudecati in sensul sa nu-i cumpar hainute inainte, sa nu-i mobilez camera. Pana acum nu am cumparat nimic pentru ca este prea devreme. Si am aflat de putin timp ca este fetita. Nu este cazul sa ma grabesc. Am destul timp pana in decembrie.

CSID: Dupa ce se va naste, o sa va fotografiati impreuna?
Andreea: Nu pentru a face din asta un subiect de presa, daca asta e intrebarea. Voi incerca atat cat pot sa o feresc de curiozitatea celor din jur, fara sa duc lucrurile in absurd, fireste. Cred ca e dreptul ei sa aleaga mai tarziu daca vrea sau nu sa aiba o viata similara cu a parintilor ei.

Text: BEATRICE OSANU   Make-up: DANA ARGESAN   Hair Stylist: CRISTI PASCU   Vetimentatie: BSB, ELENA PERSEIL, IRINA SCHROTTER, MANGO, FAMOUS BRANDS
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Rihanna
Rihanna
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân