Born in November

Acum un an, porneam impreuna ofensiva frumusetii si sanatatii, la sugestia voastra, a telespectatorilor nostri de atunci. Si spun „impreuna”, pentru ca solicitarile si intrebarile adresate emisiunii noastre de la Pro TV au fost punctul de plec
  • Publicat:
Born in November
Born in November

Vrem sa stim totul despre stilul de viata al vedetelor – ce mananca, ce sport fac,
ce beau, cum le-a schimbat celebritatea de-a lungul vremii, cum sunt cand iubesc, cand sunt geloase, cand devin parinti si cum stiu sa se imparta intre viata din lumina reflectoarelor si familie.

Dieta perfecta exista, dar ea nu tine doar doua saptamani, ci inseamna autosupravegherea permanenta a alimentatiei. Si eu lucrez la capitolul acesta. Am invatat in scurt timp de cate calorii am nevoie zilnic in functie de efortul fizic depus si imi calculez usor numarul total, straduindu-ma sa nu-l depasesc.

In orice domeniu in ziua de azi se petrec schimbari spectaculoase, cu atat mai mult in domeniul frumusetii, cosmeticii si medicinei. Lucrurile sunt in perpetua miscare, evoluam si vrem s-o facem spre bine. Eu cred ca in scurt timp vom pacali natura si vom fi mereu tineri si frumosi.

Sportul ne ajuta sa ramanem tineri si este principala terapie anti-ageing. Cand facem sport, suntem mai fericiti, avem pofta de viata, avem energie, tonus si mobilitate. Mie imi da forta, bucurie, puterea de a tine pasul cu Naomi, fetita mea de aproape 4 ani, plina de dinamism.

Sanatatea trebuie sa isi pastreze locul intai in topul preocuparilor, pentru ca nu exista frumusete fara sanatate. La cea mai mica problema de sanatate, iti usuram accesul spre cei mai buni specialisti. Sanatatea este ca libertatea: nu-ti dai seama de importanta ei decat atunci cand o pierzi.

Majoritatea eforturilor noastre de imbunatatire a imaginii se canalizeaza spre un scop sigur: vrem sa fim cuceritori, sexy, sa nu ne reziste nimeni farmecelor. Pentru aceasta, trebuie sa ne detasam si sa privim viata sexuala fara inhibitii, ca pe ceva firesc, care ne face viata mai frumoasa si interesanta.

Fashion editor: Cristina Neagu-Parvu
Make-up: Narcisa Simandan
Hair stylist: Cristi Pascu
Vestimentatie: Ziggo, Irina Schrotter, Now & Wow, La Clara, Erros, Nike

Urmărește CSID.ro pe Google News
Traiesc cu reclame
Traiesc cu reclame
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”