Cameron Diaz: “Sanii perfecti trebuie sa intre intr-o cupa de sampanie”

Cameron Diaz: “Sanii perfecti trebuie sa intre intr-o cupa de sampanie” Cameron Diaz: “Sanii perfecti trebuie sa intre intr-o cupa de sampanie”

Nu va mai stresati dincauza sanilor mici. Luati exemplul lui Cameron Diaz care e foarteincantata de faptul ca are un bust departe de a fi generos si nesfatuieste sa uitam de implanturi.

Actrita a declarat pentru revista nemteasca TV Movie ca saniiperfecti sunt mici, cat sa incapa intr-o cupa de sampanie. "Trebuiesa recunosc ca imi plac sanii mei fermi si obraznici. Mama mi-aspus mereu ca sanii perfecti intra intr-o cupa de sampanie. Teoriami se pare grozava si sunt fericita ca sanii mei au ramasmici!"

Cu toate ca acum este incantata de sanii ei mici, Cameronrecunoaste ca in adolescenta isi invidia bunica pentru decolteulgeneros.

Sursa: FemaleFirst

Exclusiv Online - 24.06.2011 Sursă foto: Shutterstock

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nicio instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.