Cursa spre frumusete

Primavara isi intra in drepturi depline, fara sa te intrebe. Esti gata pentru cantonamentul frumusetii?
  • Publicat:
Cursa spre frumusete
Cursa spre frumusete

Primavara isi intra in drepturi depline, fara sa te intrebe. Esti gata pentru cantonamentul frumusetii? Trage aer in piept si porneste prima ofensiva a revenirii in forta la silueta perfecta, prospetimea obrajilor si eliminarea petelor stacojii, recapatarea urgenta a tonusului muschilor si a pielii catifelate.

Pentru o osmoza perfecta cu noua energie ce ne cotropeste, trebuie sa iti revizuiesti trupul, mintea si sufletul. La misiunea ta de reinventare contribuim si noi in mod generos. Acum afli cum te ajuta terapiile corporale in voga sa arati bine – masaj de drenaj limfatic, electrostimulari, dar si dietele potrivite care le intaresc efectele.

De altfel, dieta de primavara are mai multe scopuri: te ajuta sa te vitaminizezi, sa iti purifici organismul, sa fii proaspata si frumoasa. Si cum dieta nu face totul, sportul vine sa indulceasca si sa tonifieze formele. Sportul este lege si pentru superba vedeta de televiziune Simona Patruleasa. Ea ne-a dezvaluit cele mai ascunse tips-uri care-i asigura aparitiile de tip „Wow!”

Sexul tare continua sa ne inspire. Ca sa ne merite cu adevarat, baietii chiar trebuie sa „corespunda”. Sau, macar la inceput… Aici iar „sarim” in ajutorul tau cu cateva exemplare interesante – patru baschetbalisti, sexy, in aer si la sol.

Vrei sa te relaxezi si sa ai cel mai bun consilier in materie de ingrijire si infrumusetare? Mergi pe mana noastra si vei fi mereu in castig! Chiar din acest numar al revistei, timp de un an, in fiecare luna, doua cititoare vor castiga cate o partida de shopping si relaxare.

Pentru fiecare cititoare – 500 de euro! Si pentru ca, de fapt, toate sunteti mai norocoase decat credeti, va ajutam sa obtineti si cel mai spectaculos bilet spre al noualea cer: orgasmul! Sub soarele de martie, hormonii isi reintra in drepturi, trupurile freamata de energia bateriilor reincarcate pana la refuz, iti cauti jumatatea si visezi la locul ideal pentru luna de miere.

Luna aceasta vizitam insula Capri – travel-ul absolut! Cine n-a fost acolo, nu se poate lauda ca a calatorit prin lume! Primavara e frumoasa, dar si dificila. Unii se incarca la maximum cu aerul puternic al sperantei si iubirii, altii cad in melancolie… Diferenta o face un gram de vointa. Mobilizeaza-te si fii tare! Viata adevarata te asteapta!

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Podoaba mea capilara e perfecta
Podoaba mea capilara e perfecta
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”