Ellie White, secretul pentru o musculatură tonifiată după două naşteri, acasă

Ellie White a reuşit să-şi sculpteze armonios corpul într-un timp extrem de scurt, cu ajutorul unor exerciţii pe DVD.
  • Publicat:
Ellie White, secretul pentru o musculatură tonifiată după două naşteri, acasă

Ellie White a reuşit să-şi sculpteze armonios corpul într-un timp extrem de scurt, cu ajutorul unor exerciţii pe DVD. Artista este în cea mai bună formă fizică a sa din ultimii ani, reuşind să aibă o musculatură tonifiată după două naşteri, mulţumită antrenamentelor pe care le face acasă, după un DVD. Este vorba de Insanity Max 30 Workout, un antrenament cardio de mare intensitate, considerat cel mai greu antrenament fitness pus vreodată pe DVD.

Acesta se bazează strict pe greutatea propriului corp, prin care se adoptă mişcări repetitive şi poziţii dificile. Astfel, solista se bucură acum de un abdomen de fier şi braţe bine definite, după ce a făcut sport acasă timp de 30 de minute, de trei ori pe săptămână.

Programul de antrenament a fost creat de Shaun T, durează doar 30 de minute şi nu necesită altceva în afară de greutatea propriului corp. Pentru că exerciţiile de cardio sunt intense, acestea sunt făcute cu scopul arderii grăsimilor, dar şi creşterii masei musculare.

“Dimineaţa, înainte de micul dejun, când încă dorm toţi în casă, eu îmi beau cafeaua şi trec la antrenament. E atât de simplu pentru că am scutit mersul la sala de sport şi înapoi, nu am nevoie de greutăţi sau alte accesorii pentru fitness şi am parte de cele mai bune rezultate. Însă vă spun că aveţi nevoie de o mică doza de nebunie pentru a urma acest tip de antrenament. Este extrem de greu şi dacă nu ai o motivaţie suficient de puternică, vei ceda”, a povesteşte artista.

Pe lângă antrenamentul intens pe care-l umează, Ellie White este atentă şi la alimentaţia sa. Solista a descoperit o salată special creată de un nutriţionist suedez, care a ajutat-o să slăbească 4 kilograme în 10 zile. Mulţi consideră că este cea mai ciudată salată din lume.

Ellie White este cunoscută pentru cariera sa muzicală de 15 ani, mai ales din vremea în care era solista trupei fenomen DJ Project. De-a lungul timpului, artista a lansat hituri precum ”Privirea ta”, ”Nu te mai caut”, ”Power of Love” sau ”Sete de Noi” şi a câştigat numeroase premii, printre care se numără New Entry Top Hit, Best Female, Best New Act Romanian Music Awards, Best Romanian Song, Best Comeback, Girls Top Hit, Best Star, precum şi prestigiosul Best Romanian Act, alături de DJ Project, la MTV Europe Music Awards. Cântăreaţa este soţie şi mamă a doi copii, Mihai, în vârstă de 6 ani şi Maria Alexis, în vârstă de 3 ani.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân