Interviu cu Antonia

Adevărul este că nu te poţi abţine. Dacă ai vedea-o pe stradă şi n-ai cunoaşte-o, te-ai trezi, probabil, urmărind-o ca hipnotizat şi întrebându-te neîncetat... Cine este fata asta, ce caută, ce gândeşte?
  • Publicat:

Adevărul este că nu te poţi abţine. Dacă ai vedea-o pe stradă şi n-ai cunoaşte-o, te-ai trezi, probabil, urmărind-o ca hipnotizat şi întrebându-te neîncetat… Cine este fata asta, ce caută, ce gândeşte?

Articol preluat din revista InStyle Romania.

Când am cunoscut-o pe Antonia, anul trecut, viaţa ei alături de fetiţa Maya şi soţul Vincenzo părea desprinsă din filmele cu prinţese. Dar cum după genericul de final nu poţi anticipa ce se întâmplă până la urmă cu protagoniştii, anul acesta ne întâlnim din nou, într-un context total diferit, în care Antonia, despărţită de soţul ei, atrage ca un magnet comentariile acide sau bârfele tabloidelor.

Motiv pentru care şi interviul pe care i l-am luat mai jos începe niţel cam brusc. După multe explicaţii off the record, la primele mele întrebări, despre motivul despărţirii de Vincenzo şi relaţia cu Alex Velea, cântăreaţa îmi oferă până la urmă, o singură declaraţie, pe care speră că nimeni nu o va putea răstălmăci sau scoate din context.

„Mulţumesc tuturor celor care sunt alături de mine şi mă susţin, indiferent de ce decizie iau, însă îmi doresc să nu vorbesc despre lucruri care ţin de viaţa mea personală. Sunt lucruri care pe fanii mei îi interesează mai puţin. Cred şi sper că ei îşi doresc, de fapt, să mă vadă la concerte, să îmi asculte muzica.“
Eu sper, mai ales, ca Antoniei să îi fie bine. şi să îi meargă din ce în ce mai bine

InStyle: Fetiţa ta îţi seamănă foarte mult din punct de vedere fizic. Ce planuri aveţi tu şi Vincenzo pentru micuţa Maya, pentru când va deveni mare? Ce fel de viitor îi întrevezi sau ai vrea să-i asiguri?

Antonia: Într-adevăr, seamănă foarte mult cu mine din punct de vedere fizic, dar să ştii că seamănă mult şi cu Vincenzo. Nu avem planuri anume deja stabilite; pur şi simplu ne dorim ce este mai bine pentru ea şi, normal, vom face tot posibilul să fie fericită întotdeauna şi să aibă parte de tot ce este mai bun. Deciziile legate de viitorul ei le va lua singură, la momentul respectiv, iar noi vom fi mereu lângă ea să o susţinem.

InStyle: Anul trecut îmi spuneai că te simţi în continuare ca o adolescentă, ca un copil… chiar dacă eşti mămică. Mai este adevărat acest lucru?

Antonia: Cred că întotdeauna mă voi simţi aşa, contează cum ai sufletul, starea interioară, energia. Îmi place mult să fiu pozitivă, energică, fresh, să zâmbesc şi mă bucur să mă înconjor de astfel de oameni.

InStyle: Anul acesta am văzut că preocupările tale profesionale au depăşit sfera muzicală.
Antonia: Da, şi asta mă bucură. Colaborarea cu Avon este foarte frumoasă şi sunt încântată să fiu parte din echipa lor, mai ales că de mică îmi doream să fiu imaginea unui brand de cosmetice. Nu în ultimul rând, mă bucur să fiu implicată în campania Pepsi de anul acesta.

AntoniaInStyle: Dar ce te-a atras la ideea de a lansa o linie vesitmentară? Era în plan mai demult?
Antonia: Nu neapărat, dar cei de la moja.ro mi-au propus asta, şi m-am bucurat că pot să fac o colecţie pentru fanii mei, cu genul de haine pe care le port în mod normal, şi despre provenienţa cărora ei mă tot întrebau. Îmi plac foarte mult itemurile acestei colecţii, pentru că mă reprezintă ca stil şi seamănă foarte mult cu cele pe care le port în concerte sau în viaţa de zi cu zi.

InStyle: Ce piesă vestimentară te reprezintă?
Antonia: Cred că cel mai mult mă identific cu o pereche de colanţi, pentru că şi anul trecut şi anul acesta, am purtat destul de multe perechi şi modele, iar fanii mei mă asociază destul de mult cu acest item!

InStyle: Sunt convinsă că toată lumea îţi spune că eşti o femeie foarte, foarte frumoasă. Spune-ne dacă sunt şi zile când nu te simţi aşa… şi ce faci atunci?
Antonia: Da, îmi spun mulţi oameni acest lucru şi apreciez fiecare compliment în parte. Nu cred că a fi frumoasă este cel mai important lucru… dar încerc în fiecare zi să îmi menţin o stare de bine, să am mereu grijă de mine, să fac sport, să mănânc sănătos. Aceste lucruri mă ajută să fiu liniştită şi pozitivă.

InStyle: Ai anumite ritualuri de frumuseţe şi îngrijire? Ce tip de machiaj îţi place cel mai mult şi ce obiecte de make-up porţi mereu în geantă?
Antonia: De fiecare dată, nu îmi lipseşte din geantă o mini-trusă de make-up formată din fond de ten, mascara, blush şi ruj sau gloss. Eu folosesc produseleAvon pentru că am o gamă largă din care pot alege şi sunt multe nuanţe care mă inspiră. Cât despre ritualurile de frumuseţe, ca orice femeie, mă demachiez, folosesc loţiune tonică, cremă hidratantă, apă termală. Merg la sală, la masaj, beau multă apă. De asemenea, nu uit să folosesc cremă hidratantă pentru corp.

InStyle: Ce calităţi morale şi trăsături fizice sunt frumoase sau pot fi considerate sexy la o femeie?
Antonia: Aici fiecare are părerea lui: eu cred că o femeie este frumoasă dacă se simte frumoasă şi dacă ştie să arate acest lucru. şi dacă, bineînţeles, are o stare interioară bună şi este echilibrată, relaxată, pozitivă. Nişte calităţi fizice anume… chiar nu pot să numesc, sunt femei frumoase şi care arată bine indiferent de culoarea părului, a ochilor sau de înălţime.

AntoniaInStyle: Cum este Antonia când este îndrăgostită?
Antonia: Probabil, aşa cum este orice femeie. Echilibrată, fericită, cu o stare bună. Oricum, cred că aşa mă simt de obicei, doar că atunci, aceste stări sunt mai intense.

InStyle: Care sunt lucrurile care contează cel mai mult pentru tine în acest moment?
Antonia: Îmi doresc foarte mult ca toţi oamenii importanţi din viaţa mea să fie sănătoşi, să fie bine. Dacă ei sunt bine, pentru mine este de ajuns şi mă pot ocupa aşa cum trebuie de cariera mea şi de viaţa mea.

InStyle: Cum te vezi peste câţiva ani? Îţi vei continua cariera muzicală sau te vezi făcând şi alte lucruri?
Antonia: Fireşte, vreau să cânt şi peste câţiva ani; adică să fiu pe scenă în faţa fanilor şi să fac ceea ce îmi place mai mult. Probabil, dacă îmi descopăr pe parcurs şi alte pasiuni, cu siguranţă, mă voi dedica lor. Ah, şi ar mai fi ceva: aş vrea… să fiu vocea unui personaj din desene animate! Cred că mi-ar plăcea foarte mult să interpretez o prinţesă, tocmai fiindcă Mayei îi plac prinţesele!

InStyle: Poţi să ne povesteşti despre cea mai frumoasă vacanţă pe care ai avut-o?
Antonia (zâmbeşte): Cred că una dintre cele mai frumoase vacanţe de vară pe care le-am avut până acum a fost cea în care eram însărcinată cu Maya. Aveam
atunci o stare foarte bună şi eram fericită pentru că urma să se nască fetiţa mea. Este vorba de o vacanţă în care am fost cu Vincenzo în Italia, fiindcă, sigur, însărcinată fiind, nu puteam călători prea departe. Dar a fost o vacanţă foarte specială.
 

Text de Diana Colcer
Foto: Tibi Clenci, Victor Ciupuliga, site-ul si pagina oficiala de facebook a vedetei

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”