Sandra Bullock, tratament ”penis facial” împotriva ridurilor, la 54 de ani

Are 54 de ani, dar mulţumită secretului său de frumuseţe, Sandra Bullock arată mai bine ca niciodată!
  • Publicat:
Sandra Bullock, tratament ”penis facial” împotriva ridurilor, la 54 de ani
FOTO: Hepta
Deşi are 54 de ani, Sandra Bullock se bucură de un ten impecabil şi lipsit de riduri. Actriţa a dezvăluit câteva dintre secretele sale de frumuseţe, iar acestea nu implică injecţiile cu botox, operaţiile estetice sau cremele costisitoare, ci o cremă care a creat controverse.
 
Invitată în emisiunea The Ellen Show, actriţa a vorbit despre tratamentul inedit la care apelează şi, se pare că nu este singura. Actriţa Cate Blanchett aplică aceeaşi formulă, mai exact, oo cremă cu extract de prepuţ de bebeluş coreean, denumită într-o notă umoristică, ”Penis Facial”.
 
“O numesc “Penis Facial”, iar când o să vezi cât de bine funcţionează asupra tenului, te vei duce la cosmeticiană şi-i vei zice “dă-mi penisul!””, i-a mărturisit Sandra Bullock gazdei emisiunii.
 
„Sandy Bullock şi cu mine am fost la o cosmeticiană în New York, Georgia Louise, care oferă nişte tratamente faciale pe care le numim ”Penis Facials” şi care au un efect incredibil asupra pielii. Nu ştiu dacă e doar pentru că miros puţin ca sperma, sau pentru că au în componenţă enzime, dar Sandy le numeşte Penis Facials“,  a povestit Cate Blanchett într-un intervoi pentru Vogue Australia.

Tratamentul ”Penis Facial”: ce presupune

Tratamentul la care cele două actriţe apelează costă 650 de dolari şi presupune folosirea unor ace de mici dimensiuni care să  deschidă porii. Astfel, se introfuce un serum derivat din celulele prepuţului de la bebeluşi din Coreea, celulele stem ajutând la formarea colagenului şi a elastinei, care conferă pielii un aspect luminos şi întinerit.
 
Tratamentul dermatologic este la mare căutare printre vedetele de la Hollywood. Numele său real este EGF (Epidermal Growth Factor) şi ajută la rejuvenarea pielii, îmbunătăţirea texturii şi corectarea petelor care apar odată cu înaintarea în vârstă. În urma unui studiu, unde s-a urmărit rolul EGF în produsele şi tratamentele cosmetice, s-a constatat că odată ce EGF este aplicat, pielea se regenerează, dar este neapărat nevoie de procesul de micro-needling pentru a putea penetra pielea, deoarece moleculele sunt prea mari. Astfel, are loc o asborbţie mai bună în piele odată cu deschiderea porilor. 
 
Un alt studiu arată că folosirea serumului EGF de două ori în fiecare zi, timp de trei luni, ajută la îmbunătăţirea aspectului pieli, diminuează porii, ridurile, petele maronii şi întreaga textură a tenului.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”