ANTISTRES (Comprimate)

ANTISTRES este un produs natural conceput în vederea detensionării şi detaşării faţă de agresiunea factorilor externi, ajutând organismul să facă faţă solicitărilor mediului înconjurător.

CE ESTE STRESUL?

Stresul constituie un complex alcătuit din stări de încordare, tensiune şi constrângere, el reprezentând o reacţie de adaptare a organismului faţă de agresiunea mediului extern. Din punct de vedere subiectiv, stresul constituie un dezechilibru între solicitările mediului extern şi posibilităţile reale de răspuns ale individului, în urma căruia organismul răspunde prin secreţia de adrenalină şi cortizol, hormoni secretaţi de glandele suprarenale. În cazul unor stimuli de durată şi intensitate redusă, secreţia acestor hormoni în limite fiziologice ajută organismul să se adapteze rapid şi îi permit să facă faţă cu succes condiţiilor solicitante de mediu. Apariţia stresului cronic se datorează creşterii în intensitate şi durată a factorilor perturbatori. În faza iniţială, stresul cronic generează simptome ca: anxietate, cefalee, tahicardie, palpitaţii, hipertensiune arterială, hiperglicemie şi hiperaciditate gastrică.

Ulterior, el contribuie la apariţia unei game largi de afecţiuni:

– cardio-vasculare: cardiopatie ischemică, tulburări de circulaţie periferică şi cerebrală.
– metabolice: obezitate, diabet zaharat de tip II, dislipidemii (sindromul X metabolic)
– dermatologice: psoriazis, alopecie (căderea părului), acnee, eczeme, prurit.
– osteo-tendinoase: durerile musculare, rigiditate musculară , spasme şi contracţii musculare.
– alergice: astm, alergodermii diverse, rinită etc.
– genito-urinare: vaginite, disfuncţii erectile, sindrom premenstrual, micţiune dureroasă.
– endocrine: hipertiroidism şi/sau alte dereglări hormonale, obezitate.
– neuro-psihice: depresie, atacuri de panică, ticuri nervoase.

Actiuni

Sedativ, anxiolitic, antidepresiv, reglator psiho-emoţional, regenerant psihic, fortifiant.

Contribuie la:

Protejarea organismului împotriva stresului.

Indicatii:

Se utilizează ca adjuvant în: stări de stres însoţite de anxietate, nelinişte, nervozitate, depresie, iritabilitate, surmenaj, insomnie.

Contraindicatii

Sarcină, alăptare, alergie la unul din componentele produsului.

Forma de prezentare: 60 comprimate

Administrare

Adulţi: câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 minute înaintea mesei.

În situaţii solicitante adulţii pot lua câte 2 comprimate de 3 ori pe zi, pe perioade scurte de 2-3 săptămâni.

Copii şi tineri între 12-18 ani: câte ½ comprimat de 3-4 ori pe zi, în funcţie de vârstă şi greutate, cu 30 minute înaintea mesei.

Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

Ingrediente

Ingrediente/comprimat: celuloză microcristalină; sunătoare (Hypericum perforatum) – părţi aeriene (150 mg); ginseng (Panax ginseng) – extract hidroalcoolic cu 80% ginsenozide din rădăcini (100 mg); passiflora (Passiflora incarnata) – extract hidroalcoolic 4:1 din flori (100 mg); lavandă (Lavandula angustifolia) – flori (50 mg); soc (Sambucus nigra) – flori (50 mg); tei (Tillia cordata) – flori (49 mg); dioxid de siliciu coloidal; ulei esenţial de roiniţă (Melissa officinalis) (1 mg).

 

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Cariotipul molecular pre-și post-natal: ce este și când se recomandă?