Capsule Antioxidant +Antiaging M117

Ajută protejarea corpului de radicalii liberi şi de îmbătrânirea prematură.

Ingrediente/capsulă:

-frunze de ceai verde (Theae folium)

-fructe de afin (Myrtilli fructus)

-fructe de coacăz (Ribes nigri fructus)

-fructe de Acai (Euterpe Oleracea) 50 mg

-extract de fructe de Goji (Lycium barbarum) standardizat în min. 3% vitamina C 25 mg

-extract de seminţe de struguri (Vitis vinifera) standardizat în min. 95% proantocianidine

-extract de struguri (Vitis vinifera) standardizat în
min. 5% resveratrol

-extract de Haematococcus pluvialis standardizat în min. 1,5% astaxantină.

Capsulele “Antioxidant şi Antiaging” sunt o sursă naturală de substanţe active care combat oxidarea şi degradarea celulară prin inhibarea peroxidării lipidelor şi a formării de radicali liberi. Ajută la reducerea efectelor negative datorate expunerii la surse de radicali liberi: radiaţiile ionizante (RUV, Rx), microundele, poluarea, fumul de ţigară, alcoolul în exces, stresul, aditivii alimentari chimici, uleiuri vegetale hidrogenate, alimentele prăjite. Protejează organismul împotriva îmbătrânirii premature.

Ceaiul verde, datorită continuţului bogat în polifenoli şi catechine are un puternic efect antioxidant combătând oxidarea şi degradarea celulară produsă de radicalii liberi, prevenind procesele de îmbătrânire şi îmbolnăvire a organismului. Este în acelaşi timp un eficient hipocolesterolemiant, lipolitic, hepatoprotector, antimutagenic.

Afinele conţin cantităţi mari de antioxidanţi (vitamina C, beta caroten şi luteină), care protejează celulele ce intră în structura globilor oculari sau a altor părţi ale organismului de radicalii liberi.

Fructe de coacăz negru au un conţinut bogat în vitamina C (160-190 mg la 100 g) şi vitamina E, provitamina A, alte vitamine B1, B2, B3, B5, B6, vitamina P, antociani (care conferă stabilitate vitaminei C, în plus nu conţin enzime care să inactiveze vitamina C), săruri minerale de potasiu, magneziu, calciu, fier, mangan, sodiu, fosfor, acizi organici (acid malic, citric, tartric ), pigmenţi flavonici, taninuri. Compuşii polifenolici şi în special antocianii, au demonstrat în studii de laborator activitate antioxidantă importantă, la care se adaugă la proprietăţile similare ale vitaminelor C şi E. Au efect tonic general, sunt recomandate în stări de astenie, oboseală, pentru efectul lor revigorant, contribuie la revitalizarea organismului după eforturi fizice şi intelectuale.

Fructele de Goji conţin o cantitate remarcabilă de substanţe cu rol antioxidant, care ajută la combaterea proceselor degenerative şi a îmbătrânirii premature, alături de un complex de aminoacizi esenţiali, minerale şi vitamine, valoroase pentru pentru sănătate şi longevitate, pentru întărirea sistemului imunitar şi tonifierea generală a organismului. Au în compoziţia lor cantităţi mari de beta-caroten (~ 8 mg/100g) şi zeaxantină (carotenoid înrudit cu vitamina A), într-o formă foarte uşor de asimilat de către organism, contribuind la îmbunătăţirea vederii. Cercetările pe animale din China au arătat că prin consumul de Goji se poate reduce deteriorarea retinei cauzate de radicalii liberi.

Fructele de Acai, asemănătoare coacăzelor, au fost folosite de brazilieni de sute de ani pentru capacitatea lor de a ajuta organismul în lupta împotriva bolilor şi a procesului de îmbătrânire. Cercetările ştiinţifice recente au demonastrat că fructele de Acai au importante proprietăţi antioxidante, fiind de 35 de ori mai puternice decât portocalele şi de 10 ori mai puternice decât merele, cireşele, murele şi zmeura. De asemenea, aceste fructe conţin vitaminele B1, B2, B3, C şi E, acizi graşi Omega-3/6/9, calciu si potasiu.

Strugurii conţin substanţe cu caracter puternic antioxidant numite polifenoli (resveratrol, proantocianidine, bioflavonoide, acizi polifenolici, catechine, taninuri). Acestea se găsesc în mod special în coaja strugurilor roşii şi în sâmburi. Resveratrolul este considerat cel mai activ antioxidant dintre substanţele vegetale. Are un potenţial anti-oxidant mult superior vitaminelor C şi E. Este de 10-20 de ori mai puternic decât vitamina E în protecţia anti-oxidativă a LDL-colesterolului. Conferă protecţie materialului genetic (ADN), ferindu-l de mutaţii.

Protejează ficatul, inima şi sistemul nervos de agresiunea radicalilor liberi. Studiile realizate asupra proantocianidinelor din struguri au demonstrat că aceştia oferă protecţie împotriva bolii Parkinson şi a afecţiunilor oculare. Polifenolii cresc rezistenţa arterelor şi venelor, îmbunătăţesc microcirculaţia, fluidifică sângele şi protejează fibrele de colagen, menţinând sănătatea vaselor de sânge şi a pielii. Sunt consideraţi unii dintre cei mai eficienţi compuşi anti-îmbătrânire.

Haematococcus pluvialis este o microalgă care conţine astaxantină, un carotenoid responsabil de pigmentaţia roşie a acesteia. Când aceste alge sunt private de apă, creşte producerea de astaxantină care le conferă astfel protecţie împotriva radiaţiilor ultraviolete. Studiile realizate asupra efectelor benefice ale astaxantinei asupra organismului uman au evidenţiat calitaţile sale antioxidante (de 10 ori mai activă decat betacarotenul) şi capacitatea sa de a menţine sănătatea sistemului nervos, a ochilor (trece de bariera hemato-retiniană), a pielii, a aparatului cardio-vascular, stimularea producerii de anticorpi, protejarea organismului împotriva îmbătrânirii.

Efect:

-antioxidant

-combate radicalii liberi din organism

-protejează organismul împotriva îmbătrânirii premature

-protejează împotriva degenerării celulare şi a deteriorării ADN-ului

-stimulent şi protector al sistemului nervos

-protector al inimii, vaselor de sânge, al ochilor şi al pielii

-protector hepatic

-imunostimulent

-hipocolesterolemiant

-lipolitic, ajută scăderea în greutate.

Recomandări:

-reducerea riscului afecţiunilor cardiovasculare şi a aterosclerozei

-protecţie faţă de efectele negative ale radiaţiilor, noxelor, alcoolului, substanţelor potenţial cancerigene

-reducerea riscului apariţiei complicaţiilor diabetului zaharat

-stres, suprasolicitare fizică şi psihică, oboseală cronică

-dislipidemie, obezitate

-îmbunătăţirea vederii

-alergii, urticarie, dermatoze, fragilitate vasculară

-senescenţă.

Atenţionări:
Nu se recomandă în caz de hiperaciditate gastrică, agitaţie psiho-motorie, copiilor sub 10 ani şi în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului. Nu se administrează seara înainte de culcare, datorită conţinutului de cofeină din ceaiul verde.

Sarcină şi alăptare:
Nu se recomandă femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine. Substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui.

Efecte secundare şi interacţiuni:
Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente.
La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Mod de administrare:
1 capsulă de 2-3 ori pe zi. Durata curei: 1-3 luni, sau conform recomandării medicului. Cura se poate repeta după o pauză de o lună.

Prezentare: 60 capsule a 500 mg

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Tratamentul personalizat în cancerul colorectal