Ceai ecologic de Cimbru

  • Producător: Hofigal

Prezentare

Ceaiurile ecologice marca HOFIGAL sunt obtinute din plante ecologice ce provin din culturi proprii realizate conform normelor agriculturii ecologice.
Acestea au fost inspectate si certificate de SUOLO e SALUTE s.r.l. cod RO-ECO 003.
In acest fel, S.C. HOFIGAL EXPORT – IMPORT S.A. garanteaza ca: inainte de insamantare terenul pe care s-au cultivat plantele a fost supus unui plan de conversie de la agricultura conventionala la agricultura ecologica de minimum 2 ani, semintele folosite sunt certificate ca provenind de la plante ecologice, produsul provine dintr-un mod de productie ce exclude utilizarea produselor chimice de sinteza (pesticide, fungicide, ierbicide, ingrasaminte), iar culturile ecologice au fost certificate in urma inspectiilor organismelor acreditate.

Principii active

Produsul contine pulbere din partile aeriene de cimbru (Thymi herba) certificat ecologic, ambalat in plicuri de 1 g.
Continutul ridicat de ulei volatil (cu continut ridicat de timol), flavonozide, acizi polifenolcarboxilici, triterpenoide, taninuri, principii amare confera ceaiului ecologic de cimbru o actiune antiseptica generala (pulmonara, genito-urinara, intestinala), bronhodilatatoare, expectoranta, de stimulare a secretiei biliare, vermifuga.

Indicatii

Se recomanda ca supliment alimentar pentru imbunatatirea regimului igieno-dietetic in procese inflamatorii de cauze infectioase ale cailor respiratorii superioare / inferioare (raceala, guturai, stari gripale, bronsita acuta si cronica, laringita, faringita, pentru calmarea tusei, astm bronsic); tulburari digestive in special balonare, colite fermentative, colecistita, angiocolita, enterocolita, procese inflamatorii intestinale cauzate de virusuri, bacterii, paraziti care afecteaza mai frecvent varstele extreme (copiii si varstnicii); atonie digestiva; viermi intestinali (ascarizi, oxiuri); stimularea poftei de mancare.

Administrare

ceaiul ecologic de cimbru se prepara din 1-2 plicuri x 1g la 250 ml apa fierbinte, prin infuzare timp de 5-10 minute.
Infuzia se consuma neindulcita, calduta, de 2-3 ori pe zi intre mese sau ori de cate ori este necesar.
Observatii: supradozarea poate provoca tulburari gastro-intestinale.

Exclusiv Online - 19.09.2013

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. Mediafax nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nicio instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.