Controlul greutatii (capsule)

Favorizeaza scaderea greutatii corporale

Ajuta la mentinerea unei greutati corporale normale

Ingrediente:
Rostopasca (Chelidonii herba) 126 mg, frunze de mesteacan (Betulae folium) 126 mg, extract de maté (Ilex paraguariensis) 36 mg, extract de guarana (Paullinia cupana) 36 mg, extract de aloe (Aloe vera) 36 mg..

Efect:
Arde grasimile (lipolitic)
Scade colesterolul si lipidele
Diuretic, laxativ

Maté si guarana având un continut ridicat în catechine si cafeina induc un puternic proces de termogeneza  prin oxidarea lipidelor (arderea) pâna la nivel de energie. Datorita acestui mecanism ele contribuie la scaderea greutatii corporale.

Rostopasca si frunzele de mesteacan reduc lipidele si colesterolul, sustin buna functionare a ficatului si contribuie la eliminarea reziduurilor metabolice prin diureza.

La acestea se adauga efectul laxativ al extractului de aloe care realizeaza purificarea organismului pe cale intestinala.

Contraindicatii:
Copii sub 14 ani.

Sarcina si alaptare:
Nu este indicat femeilor însarcinate si mamelor care alapteaza.

Efecte secundare si interactiuni
La dozele recomandate nu se cunosc.

Întrebuintare:
1 capsula, de 3 ori pe zi, înainte de masa.

Durata unei cure este de 2-3 luni.

Prezentare: 90 capsule a 360 mg

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Tratamentul personalizat în cancerul colorectal