Echinacea (capsule)

Prezentare

O capsula contine 29,18 mg extract concentrat de Echinacea (Echinacea purpurea)

Indicatii

Recomandari: asigura aportul de substante bioactive necesar functiilor fiziologice ale sistemului imunitar si pentru ameliorarea simptomatologiei unor infectii acute sau recidivante ale cailor respiratorii superioare (gripa, guturai, adenoviroze), oreion, herpes; infectii ale cailor urinare; tonic general in astenia de primavara ; efecte benefice pentru accelerarea vindecarii si scurtarea perioadei de convalescenta dupa boli febrile; afectiuni legate de senescenta.

Contraindicatii: SIDA, TBC, scleroza multipla, colagenoze; copii sub 5 ani; sarcina si perioada de alaptare.

Precautii: boli autoimune (Lupus eritematos sistemic, poliartrita reumatoida, leucemie).La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau a farmacistului.

Actiuni

Produs destinat suplimentarii dietei pentru sustinerea si echilibrarea activitatii sistemului imunitar (creste activitatea fagocitelor; stimuleaza activitatea limfocitelor si productia de limfokine); sustine mecanismele de aparare nespecifica impotriva unor agenti patogeni virali si microbieni; efecte benefice prin actiune antioxidanta, antiinflamatorie.

Administrare

Produsul este un supliment alimentar si nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat

Adulti: 2 – 3 capsule pe zi, inainte de mesele principale; se administreaza in cure prelungite de 3 saptamani cu o pauza de 3 saptamani; se fac 3 – 4 cure pe an.Copii (peste 7 ani): 1 capsula de 2 ori pe zi inainte de mese.

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Sandwich proteic și chifteluțe vegetale cu piure de cartofi și sos de ceapă