Panini cu broccoli, fără gluten

Iată o reţetă sănătoasă, fără gluten, scăzută în calorii şi cât se poate de delicioasă. Mai exact, o porţie conţine doar 215 calorii, iar ingredintele de bază cu siguranţă se regăsesc deja în bucătăria ta, iar dacă nu, te asigurăm că nu trebuie să scoţi prea mulţi bani din buzunar pentru ele.

INGREDIENTE pentru două porţii:

  • 1 broccoli
  • 80g de brânză Leerdammer Light
  • 4 ouă
  • 3 felii de şuncă
  • 2 linguriţe de paprika
  • 6 roşii cherry
  • sare şi piper

MOD DE PREPARARE (timp- 20 de minute): Dă broccoli şi brânza pe răzătoare şi amestecă-le cu ouăle, sarea şi piperul. Într-o tigaie, formează două dreptunghiuri din compoziţie şi lasă-le la gătit câte 3 minute pe fiecare parte. Adaugă câte o felie de şuncă şi de brânză pe o parte, iar pe cealaltă, adaugă felii de roşii cherry. ”Asamblează” sandwich-ul, apoi lasă-l la gătit încă 2 minute. Repetă procesul pentru următoarea porţie.

Citește și:
Pui teriyaki cu legume, reţetă scăzută în calorii
Piept de raţă cu piure de morcovi şi sos cu portocale
Supă de linte: reţetă, valori nutriţionale, beneficii
Exclusiv Online - 30.01.2019
Taguri: broccoli, calorii, gluten

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nicio instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.