Tily Niculae îţi propune 2 reţete fresh, de vară

Tily Niculae, blogger şi actriţă, a avut recent o campanie prin care încuraja părinţii să meargă cu copiii la restaurant. Şi pentru că Tily a testat mai multe locaţii în cadrul acestei campanii, am rugat-o să ne spună care este locul ei preferat de a lua masa şi ce reţetă îi face mereu cu ochiul.
  • Publicat:
Tily Niculae îţi propune 2 reţete fresh, de vară

Tily Niculae, blogger şi actriţă, a avut recent o campanie prin care încuraja părinţii să meargă cu copiii la restaurant. Our special date a avut succes pentru că a sensibilizat părinţii, amintindu-le să petreacă mai mult timp cu copiiii lor, dar aşa s-au învăţat şi cei mici să se integreze într-un mediu rezervat până acum adulţilor. Şi pentru că Tily a testat mai multe locaţii în cadrul acestei campanii, am rugat-o să ne spună care este locul ei preferat de a lua masa şi ce reţetă îi face mereu cu ochiul.

“Îmi place să merg acolo pentru că au un concept urban ce îmbină armonios cărămida alba cu ziarele,  de pe care am surprins adesea clienţii citind glumiţele englezesti şi burlanele de inox prin care are loc aerisirea spaţiului. Pe mese sunt flori proaspete şi albume ale pictorilor celebri ca Vincent Van Gogh, Gustav Klimt, Pablo Picasso. Şi îmi place cum fac tartarul de avocado şi mojito cu scorţişoară.”

Tartar de avocado

Conţine avocado, măr şi rodie, spumă de mazăre cu mentă şi salată de ierburi tinere crocante. Se toacă (dar nu mărunt) avocado, mărul şi jumătate de ceapă şi se combină cu ghimbir. În paralel se face o supă de mazăre care, când este gata, se blenduieşte cu 2-3 frunze de mentă. Într-o farfurie adâncă se pune cremă de mazăre, se adaugă tartarul cât mai frumos asezonat cu sare, lămâie,ulei de masline şi se decorează cu chipsuri de ridiche şi firicele de ţelină.

Mojito

Mojito Cotroceni este o adaptare a celebrului cocktail. Originalitatea acestei reţete constă în combinarea romului alb cu suc de mere, aromat discret cu cubuleţe de măr proaspăt, lime, frunze de mentă şi scorţişoară! Toate acestea răcite cu gheaţă zdrobită. 40 ml rom, 100 ml suc de mere, lime, mentă, scorţişoară.

Locaţie: Brasserie Cotroceni

Foto: @The Storyalist

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: