Vinete la grătar cu brânză de capră

Ingrediente: 1 vânătă tăiată în cuburi mari, usturoi, ulei de măsline, busuioc, 150 g pastă de tomate, 100 g brânză de capră, muguri de pin, 1 ceapă, 100 g paste.

Mod de preparare:Se taie vânăta în cuburi şi se amestecă cu pastele deja pregătite. Se mixează cu usturoi, pastă de tomate, o ceapă tăiată mare. La final, se pun cuburi de brânză. Şi totul se mixează cu muguri de pin.

Citește și:
Vinete cu brânză, fasole, sos de lămâie şi muguri de pin
Reţetă Dukan - Mâncare de vinete cu usturoi şi roşii
Vinete prăjite cu legume
Articol din revistă - 10.09.2014 Sursă foto: Shutterstock

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nicio instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.