Vinete la grătar în salată de crutoane

Ingrediente: 1 vânătă mare, 1 dovlecel, 1 ceapă, 3 căţei de usturoi, 3 linguri de ulei de măsline, 500 g roşii cherry, 100 g crutoane.

Mod de preparare: Vânăta şi dovlecelul se taie în cuburi mari şi se ţin la cuptor 25 de minute. Se adaugă ceapa rondele, usturoiul, uleiul. Apoi se amestecă cu roşiile cherry tăiate în două, cu puţin oţet. La final, se pun crutoanele. Se amestecă ca să se întrepătrundă gusturile. Serviţi specialitate după 10 minute de la preparare.

Citește și:
Pacheţele în foi de orez cu sos dulce-acrişor
Aperitiv Dukan cu sfeclă roşie
Vinete cu brânză, fasole, sos de lămâie şi muguri de pin
Articol din revistă - 15.09.2014 Sursă foto: Shutterstock

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nicio instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.