Smoothie din fructe de padure si banane – portia de hrana vie de la CSID

3 minute si micul-dejun este gata! Nu aveti nevoie de o bagheta magica pentru asta ci doar de un robot de bucatarie si putina pofta de sanatate.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Smoothie din fructe de padure si banane - portia de hrana vie de la CSID
Portia de hrana vie de la CSID: Smoothie din fructe de padure si banane

Ziua buna incepe de dimineata! Mai exact, incepe cu masa de dimineata. Cu cat aceasta este mai gustoasa, mai naturala si mai plina de vitamine cu atat nivelul de energie va creste. Pentru dimineti perfecte incercati un smoothie delicios din fructe de padure si banane. Testat!

3 minute si micul-dejun este gata! Nu aveti nevoie de o bagheta magica pentru asta ci doar de un robot de bucatarie si putina pofta de sanatate.

Ingrediente pentru o portie:

  • 150 grame de fructe de padure congelate, dezghetate la temperatura camerei
  • 2 banane coapte, fara pete
  • sucul de la o portocala mica
  • 2 linguri de musli

Mod de preparare:
Toate ingredientele se mixeaza in robotul de bucatarie timp de 1 minut cu exceptia cerealelor. Acestea se adauga la sfarsit. Pofta buna si o zi minunata!

Note: fructele de padure pot fi inlocuite si cu alte fructe proaspete sau congelate.
Timp de preparare: 3 minute

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Pepene pe pat de portocale
Pepene pe pat de portocale
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: