Pască fără aluat, o reţetă de Anca Lungu

Iată cum poţi prepara cea mai gustoasă pască pentru masa de Paşte.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Pască fără aluat, o reţetă de Anca Lungu

Ingrediente pască fără aluat:

  • 600g de brânză de vaci scursă bine de apa
  • 500 g de smântână grasă
  • 6 ouă
  • 150 g de unt
  • 150 g de zahăr
  • 50 g faină
  • 50 g de griş
  • 100 g stafide
  • 100 g merişoare
  • coaja rasă de la o lămâie
  • coaja rasă de la o portocală

Mod de preparare pască fără aluat

Spargeti ouale in bolul mixerului. Adaugati zaharul si untul si mixati bine totul. Adaugati smantana, faina si grisul.
La final inlocuiti telul cu accesoriul pentru pandispanuri (aluaturi) si incorporati cu multa grija, la o viteza mica, branza, stafidele, merisoarele si coaja rasa de lamaie si portocala.
Turnati compozitia intr-o tava rotunda cu fundul detasabil, unsa cu unt si tapetata cu faina. Coaceti pasca 40-45 de minute in cuptorul incins la 180 de grade Celsius. Lasati pasca sa se raceasca la temperatura camerei si savurati-o cu putina frisca sau sos de ciocolata deasupra.
Pofta buna si Paste Fericit!
Sursa informatii si foto: www.electrolux.ro.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Mousse de căpşuni
Mousse de căpşuni
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”