Muşchi de porc cu sos de caise şi muştar

Muschi de porc cu sos de caise si mustar Muschi de porc cu sos de caise si mustar

Ingrediente: 500 g muschi de porc, 3 linguri de caise uscate, maruntite, ¼ cana de mustar

Mod de preparare: Carnea se sareaza si se pipereaza. Mustarul si caisele uscate se amesteca intr-un bol. Carnea se pune la cuptorul bine incalzit, timp de 15 minute. Apoi se adauga si sosul de mustar si caise uscate. Se mai lasa cateva minute in cuptor pana se rumeneste. Dupa ce se mai raceste, se taie felii groase de un deget. Friptura de porc cu sos de caise si mustar se poate servi alaturi de mai multe feluri de garnituri. Pentru a nu depasi un numar optim de calorii, specialistii recomanda ca garnitura maximum o lingura de orez la o portie. La fel de sanatoase sunt si diversele amestecuri de legume.

Exclusiv Online - 22.03.2011

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nicio instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.