Tortelloni cu unt şi şuncă de Praga

timp de preparare: 30 de minute, 4 porţii

Ingrediente

tortelloni umpluţi cu brânză şi spanac - 500g
unt - 120g
şuncă Praga - 120g
usturoi - 1 căţel
vin alb - 25ml
parmezan - 50g
busuioc după gust

Mod de preparare

Într-o oală cu apă sărată se fierb pastele umplute. Într-o tigaie se topeşte unt şi se căleşte un căţel de usturoi zdrobit. Se adaugă şunca de Praga, se căleşte şi se adaugă vinul alb.

Se Iasă să se evapore alcoolul, se pune busuioc tocat şi se sotează cu pastele umplute. Se adaugă unt pentru consistenţa sosulul şi parmezan ras la final.

Se servesc fierbinţi lângă un pahar de vin alb rece!

O reţetă de Chef Florin Dumitrescu realizată pentru catalogul Deluxe.

Citește și:
Fettuccine de primăvară cu busuioc
Tagliatelle cu fructe de mare
Paste tagliatelle primavera
Cum prepari simplu şi uşor aluatul de pizza - video cu Gennaro Contaldo
Exclusiv Online - 11.04.2017
Taguri: paste,

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nicio instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.