Legume cu sos de lămâie

Legume cu sos de lamaie Legume cu sos de lamaie

Ingrediente: o jumatate de conopida, o jumatate de brocoli,2 linguri de zeama de lamaie, 1 lingura de ulei de masline,1 catel de usturoi, 2 lingurite de patrunjel proaspat tocat.

Mod de preparare: Brocoli si conopida se spala si se desfac in buchetele, apoi se fierb in aburi pana se inmoaie, aproximativ 10 minute. Intr-o tigaie se amesteca zeama de lamaie, uleiul de masline si usturoiul si se lasa la foc mic timp de 2-3 minute. Se pun legumele intr-o bol de salata si apoi deasupra se toarna sosul de lamaie. La sfarsit, se garniseste cu patrunjel.

Exclusiv Online - 06.10.2008

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nicio instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.