Supă cremă de rucola cu soia verde

Ingrediente: o linguriţă ulei de soia, o ceapă, 350 gr boabe de soia verde,  200 ml supă de pui sau de legume, 100 ml lapte de soia integral, o salată rucola potrivită, sare, piper, iaurt grecesc (opţional).

Preparare: căleşte ceapa tăiată julienne 2-3 minute în uleiul de soia, la foc mediu. Adaugă boabele de soia şi lasă-le pe foc până se înmoaie (5-6 min).  Se dau apoi prin blender, se adaugă laptele de soia şi rucola.

Amestecul se pune apoi într-o oală şi se lasă la foc mediu p`nă supa dă în clocot şi capătă aspect cremos. Se poate adăuga iaurt grecesc ca dressing.

Citește și:
Supă cremă de leurdă
Supă dulceagă de broccoli cu brânză şi crutoane aromate
Supă cremă de sparanghel cu creveţi şi crutoane de pâine
Articol din revistă - 09.03.2015 Sursă foto: Shutterstock

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nicio instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.