Supă cremă de sfeclă roşie cu muştar Dijon - Reţetă oferită de Adrian Hădean

7

Ce prilej mai bun pentru această supă dacă nu acum, la începutul primăverii, când pieţele abundă în felurite legume colorate, numai bune de o supă vitaminizantă.

Chef Adrian Hădean ne oferă în cele ce urmează o reţetă mai altfel de supă cremă de sfeclă roşie, la care a adăugat muştar Dijon  şi un strop de vin rose.


Iată ingredientele de care avem nevoie:  jumătate de kilogram de sfeclă curăţată, trei-patru căţei de usturoi, puţină sare, trei linguri de smântână dulce, un sfert de pahar de vin rose, muştar Dijon.

Intră în galeria foto de mai jos şi vezi cum se prepară această supă pas cu pas.

Galerie foto

vezi galeria 7 foto

Pentru mai multe reţete ale lui Adrian Hădean, intraţi pe blogul lui - adihadean.ro

Citește și:
Castane coapte à la Masterchef Adrian Hădean
Zacuscă tradiţională - reţetă oferită de Adrian Hădean, jurat Masterchef
Chocolate Lava à la Adrian Hădean - un desert fabulos în imagini
Exclusiv Online - 13.03.2015

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nicio instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.