Supă de ceapă

Aceasta este o idetă bogată în fier, ideală pentru un prânz delicios, mai ales în sezonul rece!

Ingrediente:

5 cepe mari

50 g de unt

1 lingură de făină

1 litru de supă de pui

Crutoane

80 g Parmezan

Mod de preparare:

Taie ceapa în bucăţi mărunte. Căleşte-o puţin într-o tigaie împreună cu untul. Adaugă o lingură de făină, mestecă bine, apoi şi puţină apă şi fierbe amestecul timp de câteva minute, amestecând în acelaşi timp. Adaugă apoi supa de pui şi lasă să mai fiarbă împreună timp de aproximativ 20 de minute.

La final, presară deasupra fiecărui bol de supă puţin parmezan şi serveşte-o caldă, alături de câteva crutoane.

Citește și:
Supă cremă de mazăre cu creveţi
Supă cremă de morcovi cu ghimbir proaspăt
Supă-cremă de cartofi cu şuncă
Exclusiv Online - 10.10.2014
Taguri: supa, ceapa

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nicio instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.