De ce alegi un bărbat căsătorit?

A te întâlni cu bărbaţi căsătoriţi (nedisponibili) nu este doar o pierdere de vreme, ci şi ceva necinstit şi pe deasupra stupid. Atunci de ce atâtea femei o fac?
  • Publicat:
De ce alegi un bărbat căsătorit?

A te întâlni cu bărbaţi căsătoriţi (indisponibili) nu este doar o pierdere de vreme, ci şi ceva necinstit şi pe deasupra stupid. Atunci de ce atâtea femei o fac?

Unele cred că e mai bine aşa decât să n-aibă pe nimeni, altele găsesc că tocmai lipsa de corectitudine şi pericolul unei asemenea relaţii îi dau o savoare specială, iar cele dintr-o a III-a categorie trăiesc cu iluzia că într-o bună zi bărbaţii cu pricina îşi vor părăsi soţiile pentru ele. În cazul tuturor acestor femei, nivelul încrederii de sine este tare coborât – altminteri de ce s-ar mulţumi cu atât de puţin?

Când ai o relaţie cu un bărbat însurat, îţi petreci viaţa, în fond, aşteptând să divorţeze. Amâni mereu termenul – ba după ziua lui, ba în primăvară, ba la toamnă. Aştepţi şi stai cu sufletul la gură lângă telefon, sperând ca nevastă-sa să-l ducă pe ăla micu’ la maică-sa şi el să-şi poată petrece câteva ceasuri cu tine. Şi plângi, şi te doare că nu vă puteţi vedea de Paşti, de Crăciun etc. Eşti întotdeauna pe locul al doilea. La început, legătura voastră pare plină de perspective şi sexul dintre voi e minunat. Dar până la urmă fii sigură că o să plângi pe umărul prietenei tale celei mai bune, dorind ca nevastă-sa să piară de pe faţa pământului…

Nu ţi se poate arăta prea multă simpatie. A te întâlni cu bărbaţi căsătoriţi este neonest şi întru totul contrar Regulilor, susţin Ellen Fein şi Sherrie Schneider în „Regulile seducţiei”. Nu trebuie să iei ce nu-ţi aparţine. Pe deasupra, capeţi o reputaţie proastă: toate femeile din jur îşi vor feri soţii sau prietenii de tine.

Să zicem că ai cunoscut chiar zilele astea un bărbat căsătorit care îţi place la nebunie: singura soluţie este să te abţii. Dacă are tot ce-ţi doreşti la un soţ, menţine cu el o relaţie amicală şi… speră că o să divorţeze de la sine. Până atunci, consolează-te spunându-ţi că există cu siguranţă în lumea asta un bărbat necăsătorit, aidoma lui, care te aşteaptă. După care treci la acţiune: mergi undeva să dansezi, răspunde la un anunţ matrimonial şi dă la rândul tău unul, cere-le prietenelor tale să-ţi aranjeze ceva… Ocupă-ţi cât mai mult timpul: mergi la gimnastică, vezi un film în oraş, ia-ţi ceva suplimentar de lucru. Fă în aşa fel încât să n-ai vreme să visezi la el. Fii atât de ocupată încât să n-ai când să-ţi pui în practică visele!

Eşti o adeptă a Regulilor! Viaţa ta nu poate intra niciodată în criză din cauza unui bărbat. Pentru tine există doar două variante: bărbatul liber şi care te iubeşte sau cel „ocupat”, care nu-ţi aparţine, iar atunci nu poate fi nimic sentimental între voi. Nu eşti persoana disperată, care să aştepte oricât va fi nevoie o schimbare a situaţiei lui. Nu eşti persoana care să stea cuminte şi încrezătoare în viitor, în vreme ce el pleacă în concediu cu toată familia… Ai şi tu o viaţă de trăit!
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân