Forum sex: O iubire inselata

Cele mai multe dintre femei cantaresc durerea unei relatii extra-cuplu/extra-conjugale ca fiind o nedreptate pe care ele nu o merita (si chiar de multe ori nu merita).
  • Publicat:
Forum sex: O iubire inselata
O iubire inselata

Am aflat de curand ca sotul meu, cu care impart si bune si rele, de 15 ani, merge la prostituate. Am aflat dintr-o sursa sigura, l-am urmarit si m-am convins de durerosul adevar. Nu stiti ce lupta se duce in mine de atunci, ce amestec de sentimente. De ce ne-ar face asta? De ce mi-ar face asta? Numai peste cap nu m-am dat ca viata noastra intima sa nu intre in rutina.

De cele mai multe ori, facem o greseala majora in a evalua o situatie dificila cu care ne confruntam la un moment dat. Cele mai multe dintre femei cantaresc durerea unei relatii extra-cuplu/extra-conjugale ca fiind o nedreptate pe care ele nu o merita (si chiar de multe ori nu merita).

Numai ca in astfel de situatii nu este vorba despre ele, despre ce merita ele, ci mai degraba de ceea ce merita partenerul. Este cumva dreptul lui sa decida pentru el. Ca si partenera nu-ti ramane decat sa cantaresti bine beneficiile relatiei si sa decizi daca continui, pui punct sau negociezi viitorul cuplului.

Pentru ca, chiar daca suna pragmatic, orice relatie este un contract din care primesti si dai. Si este datoria ta sa faci periodic aceasta balanta care te va ajuta sa nu privesti niciodata inapoi cu resentimente, regret si pareri de rau pentru anii care au trecut degeaba si pe care nimeni nu ti-i mai da inapoi.

Afla mai multe din editia tiparita a revistei Ce se intampla doctore?

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”