5 tipuri de labii normale cu poze şi explicaţii

Fiecare femeie este diferită, la fel şi vaginul, sau labiile în cazul de faţă. Există 5 tipuri de labii, toate considerate normale. Iată care sunt acestea!
  • Publicat:
  • Actualizat:
5 tipuri de labii normale cu poze şi explicaţii

Multe femei sunt jenate de aspectul vaginului lor, mai precis de cel al labiilor, care acoperă orificiul vaginal. Există două tipuri de labii, dar o anumită categorie este cea care stârneşte îngrijorare în rândul femeilor. Labiile se împart în labii mari şi mici. Cele mari sunt pliurile proeminente de piele care acoperă vulva, iar cele mici sunt lipsite de păr şi se întind de o parte şi de alta a orificiului vaginal. 

Fiecare femeie este diferită, la fel şi vaginul, sau labiile în cazul de faţă. Potrivit DailyMail, există 5 tipuri de labii, toate considerate normale. Iată care sunt acestea!

Ms. Barbie

Este cea mai neobişnuită formă întâlnită – labiile mari acoperă în totalitate labiile mici.

Ms. Puffs (Pufoase)

Este o formă oarecum similară celei de dinainte, dar cu diferenţa că pielea este puţin mai proeminentă şi mai lăsată. Chiar dacă se spune că „buzele” femeilor se lasă odată cu vârsta sau din cauza greutăţii corporale, acest lucru se pare că nu este adevărat.

Ms. Curtains (Draperii)

Aceasta este forma cel mai des întâlnită – labiile mici ies în afara labiilor mari.

Ms. Horsehoe (Potcoavă)

De obicei, femeile care au această formă a labiilor mari au un vagin care se deschide larg în partea de sus, dar se închide în partea de jos, având forma unei potcoave.

Ms. Tulip (Lalea)

Şi ultima formă de labii, destul de des întâlnită, este cea tip lalea, cu labiile mici uşor expuse în jurul labiilor exterioare.

Aşadar, doamnelor, nu vă mai faceţi griji inutile în privinţa aspectului vostru şi nu vă mai simţiţi ciudat dacă labiile voastre nu seamănă cu altele.

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân