10 trucuri pentru sex de nota 10

Nu ceda de la prima intalnire
  • Publicat:
  • Actualizat:
10 trucuri pentru sex de nota 10
10 tips-uri pentru sex de nota 10

Nu ceda de la prima intalnire

Un adevarat maestru in arta iubirii stie sa integreze actul sexual intr-o relatie cuprinzatoare, rotunda, perfecta. Sa faci dragoste cu un partener pe care il cunosti de cateva ore, iti poate aduce multe necazuri. Cel mai grav e sa te molipsesti cu vreo boala cu transmitere sexuala.

Descopera dorintele partenerului

Intr-o relatie perfecta, exista o regula de aur: trebuie sa fiti intotdeauna doi! Actul sexual nu trebuie sa fie un act egoist, cei doi parteneri trebuie sa se daruiasca total si sa-si cunoasca reciproc nevoile si dorintele. Sa descoperi ce-i place partenerului tau, o anumita atingere, o mangaiere intr-o zona anume, un sarut delicat, senzatiile sexului oral, toate pot face parte din preludiu. Daca si partenerul tau va face la fel, sexul de nota 10 este garantat! Si nu ezitati sa va spuneti unul altuia ce va place! Soaptele fierbinti incing si mai tare atmosfera.

Pregateste intalnirea amoroasa

Sigur ca actul sexual trebuie sa fie spontan, dar e putin probabil ca ambii parteneri sa ajunga simultan la orgasm, daca nu exista un preludiu bine pus la punct. Mai ales pentru o femeie, pregatirea actului sexual este foarte importanta, ea trebuie sa stie din timp ca urmeaza sa faca dragoste. Pentru maxima excitatie. Ce ar trebui sa faca El in acest sens? n Trimite-i flori la birou! In multe cazuri, florile sporesc libidoul.

Acorda-i atentie partenerei tale de cum intri pe usa casei, nu doar inainte de a va baga in pat! Mangaie-i si maseaza-i tot corpul, inainte de a ajunge cu mainile in zonele fierbinti! Cum sa raspunzi Tu la aceste semnale?  Nu fi timida, daca vrei sa faci dragoste cu el!  Spune-i ca iti doresti sa faceti dragoste, ca sa elimini teama unei respingeri! n Lungeste preludiul atat cat crezi tu ca este necesar ca sa-ti fie bine!

Evita rutina

Prima oara este intotdeauna fabulos. Cu timpul, excitarea scade, apare obisnuinta, e o stare normala in orice cuplu. Familiaritatea e buna, dar pana la un moment dat. Cand ajungi sa anticipezi ce urmeaza sa faca partenerul in pat, atunci e clar ca vorbim de rutina. O putem evita? Da. Cum? n Incercati pozitii noi! n Faceti dragoste la alte ore din zi!  Faceti dragoste in locuri in care nu ati mai facut-o! n Introduceti noi elemente in preludiu, cum ar fi un masaj cu uleiuri aromatice sau o baie impreuna!  Uitati-va impreuna la un film erotic!

Foloseste simtul pipaitului

In timpul preludiului, arta de a-ti excita partenerul nu inseamna sa-i atingi doar organele sexuale! Nici un centimentru din corp nu trebuie sa ramana nemangaiat, iar mangaierile vor amplifica placerea. Spalati-va unul pe celalalt, atingeti-va picioarele pe sub masa, stati pur si simplu lipiti unul de altul, senzatiile tactile va vor apropia din ce in ce mai mult, iar trairile din timpul actului sexual vor fi tot mai intense.

Invata sa saruti

Senzatiile pe care ti le ofera sarutul pot fi atat de placute si de intense, incat unii oameni se saruta ore in sir. Tocmai din acest motiv se spune ca a saruta e o arta, care cere multa tandrete si delicatete. E adevarat ca exista momente atat de pasionale, incat nu te poti abtine sa nu-i musti buzele, dar in general un sarut brutal mai mult rupe vraja, decat mareste placerea!

Ofera-i tot timpul satisfactie

Chiar si atunci cand nu ai chef de sex! Este aproape imposibil ca doi oameni sa aiba acelasi apetit sexual. Uneori, ai tu mai mult chef de dragoste, alteori el. Ce e de facut? Trebuie sa va ajutati unul pe celalalt. Daca tu nu ai chef de sex la un moment dat, asta nu inseamna ca nu iti poti ajuta partenerul sa aiba orgasm. Si invers. Cum? Tu poti mima un orgasm, iar El poate apela la deget sau limba. Dar asta nu trebuie sa devina o obisnuinta! Important este sa nu ajunga nici unul dintre voi la frustrari sexuale.

Adapteaza-te la schimbari

Corpul tau poate suferi modificari, pe masura ce trec anii, iar aceste schimbari iti pot afecta viata sexuala. Barbatii, o data cu varsta, pot avea erectie doar stimulati fizic. Cu imaginatie se rezolva de la sine problema. In ceea ce te priveste, daca ai intrat la menopauza, secretiile vaginale scad si actul sexual poate deveni dureros. Solutia? Lubrifiantii artificiali ii pot inlocui fara probleme pe cei naturali. Specialistii spun ca poti face sex si dupa 90 de ani.

Protejeaza-te!

Activitatea sexuala nu e lipsita de riscuri. O sarcina nedorita atrage dupa sine consecinte serioase, iar bolile cu transmitere sexuala inseamna tratamente indelungate. Aceasta teama duce de multe ori la imposibilitatea unui orgasm, pentru ca cel mai important organ sexual al omului nu se afla intre picioare, ci este creierul.

Rezolva problemele sexuale

Ca sa stii sa faci dragoste de nota 10, trebuie sa te antrenezi, sa faci eforturi. Orice problema ai avea, rezolv-o! El poate suferi de ejaculare precoce, Tu poate ai probleme sa ajungi la orgasm. Indiferent de sex si de gravitatea problemei, aceasta nu trebuie deloc ignorata, putine sunt lucrurile care se rezolva de la sine. Daca ai o problema care te impiedica sa faci dragoste sau sa ai orgasm, consulta un sexolog!

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
First time sex
First time sex
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân