3 motive pentru care erecţia devine o problemă

Domnilor, vorbele acelea pe care le auziţi de la partenere în serile în care nu vă puteţi ridica la înălţimea aşteptărilor sexuale, nu sunt în vânt. "Dragule, nu-i nimic, toţi bărbaţii o păţesc cândva", aceste cuvinte nu sunt spuse doar ca să vă mai împace, ci şi ca să vă arate realitatea. Problemele de erecţie sunt des întâlnite şi astăzi vom afla şi 3 cauze pentru ele.
  • Publicat:
3 motive pentru care erecţia devine o problemă

Domnilor, vorbele acelea pe care le auziţi de la partenere în serile în care nu vă puteţi ridica la înălţimea aşteptărilor sexuale, nu sunt în vânt. „Dragule, nu-i nimic, toţi bărbaţii o păţesc cândva”, aceste cuvinte nu sunt spuse doar ca să vă mai împace, ci şi ca să vă arate realitatea. Problemele de erecţie sunt des întâlnite şi astăzi vom afla şi 3 cauze pentru ele.

1. Prea mult alcool – da, probabil sunteţi tentaţi să spuneţi că nu există niciodată „prea mult alcool”. Nu numai că există, dar şi strică. Câteva pahare vă pot stârni perfect pentru o partidă fierbinte, însă dacă depăşiţi această cantitate veţi avea surprize la… finalizare. Concret, nu veţi putea încheia actul sexual. Consumul exagerat de alcool tulbură erecţiile, dar efectele sunt, de obicei, temporare, scriu specialiştii de la webmd.

2. Prea multe kilograme în plus – burta aceea pe care o numiţi, glumeţ, burta de bere poate purta vina pentru performanţele sexuale, să le spunem, leneşe. Bărbaţii obezi secretă mai puţin testosteron – hormonul masculin extrem de important în jocul dorinţei sexuale şi în apariţia erecţiei. Iar kilogramele peste normă sunt legate de o presiune sangvină ridicată şi de artere îngreunate, ceea ce înseamnă o circulaţie sangvină mai slabă în zona penisului.

3. Prea multă furie – exact, aţi citit bine, până şi ea vă poate provoca tulburări erectile. Furia vă poate face sângele să dea năvală, dar în zona feţei, nu în cea în care v-aţi dori în momentele intime. Furia neexprimată sau exprimată, dar nu pe deplin şi nu cum ar trebui, poate contribui la episoade deplorabile în dormitor.

Citeşte şi: Amintiri pentru sex mai bun
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Cele 90 de secunde dinainte de orgasm
Cele 90 de secunde dinainte de orgasm
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: