Ce iubesc femeile… la corpul unui bărbat?

Care sunt părţile unui bărbat cele mai atractive în ochii femeilor…
  • Publicat:
Ce iubesc femeile... la corpul unui bărbat?

Ce vor femeile? E o întrebare la care mulţi dintre bărbaţi încă încearcă să găsească răspunsul.

Ce vor femeile în dormitor? Un alt mister greu de desluşit.

Ce părţi ale corpului unui bărbat incită o femeie? Ei, asta am reuşit să aflăm!

Într-un studiu realizat de David Strovny, acesta a intervievat peste 100 de femei cu privire la părţile unui bărbat care le atrag cel mai tare.

Iată, deci, care sunt părţile unui bărbat cele mai atractive în ochii femeilor…

Umerii bine definiţi

Din suta de femei intervievate, o vastă majoritate afirmă că umerii unui bărbat nu trec niciodată neobservaţi. Mai exact, bărbaţii cu umeri puternici, bine definiţi, vor avea şanse mai mari să atragă o femeie, faţă de cei mai puţin…sportivi.

Decolteul…sculptat

Toţi bărbaţii iubesc sânii voluptoşi – fie ei naturali sau cu o pereche de implanturi. Ei, cam acelaşi lucru se aplică şi în cazul femeilor…mai puţin partea cu implanturile.

Conform studiului, femeile apreciază muşchii pectorali bine definiţi, ba chiar îi iubesc mai mult decât alte părţi ale corpului considerate în general a fi mai atractive.

Buzele pline

Da, ai “auzit” bine. Bărbaţii nu sunt singurii care caută buze “à la Angelina Jolie”. Şi femeile apreciază un bărbat cu buze pline, numai bune de…sărutat!

Abdomenul cu (guess what?) pătrăţele

Credeai că scapi aşa uşor? Dacă până acum ai amânat mersul la sală şi l-ai pus în defavoarea unei beri băute cu băieţii, este cazul să te apuci serios de treabă! Nu este o surpiză – femeile adoră bărbaţii cu abdomen de oţel (sau măcar unui fără colăcei).

Şi chiar dacă este un clişeu, regula se aplică: dacă vrei ca iubita ta să arate ca un model Victoria`s Secret, ar trebui să încerci şi tu să îi semeni lui David Beckham.

Fundul…provocator

Până la acest punct, cred ca ai găsit răspunsul la întrebarea „Ce vor femeile?” – sau măcar o parte. Căci în urma acestui studiu, este cât se poate de evident că femeile nu sunt atât de diferite de bărbaţi, cel puţin când vine vorba de aspectul fizic al partenerului de viaţă.

De aceea, posteriorul nu poate să lipsească de pe această listă de „to do”, căci conform rezultatelor, femeile se simt atrase de bărbaţii cu un posterior sexi şi atrăgător. 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Eliberaţi-vă libidoul!
Eliberaţi-vă libidoul!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”