Happy New Sex Appeal!

O noapte romantica la cumpana dintre ani are un impact puternic asupra relatiei dintre indragostiti. Focurile de artificii, sampania, atmosfera de entuziasm pe care o genereaza venirea noului an – toate dau un plus de stralucire si frumusete partene
  • Publicat:
Happy New Sex Appeal!
Happy New Sex Appeal!

Sexul face si desface. Consolideaza sau destrama relatii, confirma personalitatea unora, le creeaza complexe altora. Echilibrul sau dezechilibrul in viata sexuala isi pot pune amprenta asupra multor aspecte din viata cotidiana. Asa ca, daca esti superstitioasa, faptul de a face sex in noaptea dintre ani cu noul prieten inseamna mult. Poti s-o iei si ca pe un „dat al destinului”.
Te obliga intr-un fel sa continui relatia, mai ales ca pentru o femeie conteaza mult legamantul rostit la ciocnirea romantica a doua pahare de sampanie in momentul trecerii dintre ani. Asadar, fii cu ochii in patru! Ai grija pe cine alegi! Ajuta-te de artificii pentru a te simti cat mai frumoasa si lipsita de complexe, dar nu te lasa pacalita de ele. Plus ca s-ar putea ca si el sa se fi pregatit la lectia asta si sa aiba „artificiile” lui.

Iti doresc mult sex appeal in 2006. Sa fii cat mai lipsita de prejudecati, cinstita cu tine insati si constienta de farmecul tau, dar si de lipsuri. Gaseste-ti si pastreaza-ti un partener pe masura, nu face compromisuri. Totul trebuie sa mearga ca uns, sa te simti frumoasa, dorita mereu de iubitul tau, capabila sa dai, dar sa si primesti dragoste pe masura.

Urmărește CSID.ro pe Google News
MEN HUNTING
MEN HUNTING
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”