Jucării sexuale pe care le ai deja la tine acasă și care îți vor condimenta viața sexuală

Află care sunt jucăriile sexuale pe care le ai deja în casă, dacă ești prea timidă pentru vizite la sex shop.
  • Publicat:
Jucării sexuale pe care le ai deja la tine acasă și care îți vor condimenta viața sexuală
Envato

Când vine vorba despre sex și relații sexuale, toți avem nevoie de stimuli, fie că sunt vizuali (filme erotice), fie că citești o carte cu subiecte fierbinți, fie că te ajuți de jucării sexuale.

Orice te poate ajuta să intri în starea necesară sau să condimentezi puțin actul sexual merită încercat, bineînțeles atât timp cât nu îți faci rău.

Dacă, însă, ești prea timidă pentru vizite la sex shop, aruncă o privire de jur împrejurul casei – vei fi plăcut surprinsă să descoperi obiecte a căror utilizare poate fi mult mai agreabilă decât credeai.

Jucării sexuale pe care le ai deja:

Maşina de spălat

E sâmbătă și tocmai ai programat mașina de spălat? Acest eveniment gospodăresc poate fi mult mai interesant dacă te așezi pe mașina de spălat pentru un strop de stimulare în plus.

Cravate și eșarfe

Sunt multe lucruri frumoase imediat în fața ta, doar că de cele mai multe ori nu ai ochi pentru a le remarca. De exemplu, te-ai gândit că plăcerea ta sexuală poate depinde de sertarul cu cravate și eșarfe?

Leagă-și iubitul la ochi cu una dintre ele: astfel, îi vei stimula maximum simțurile.

Telefonul mobil

A trecut de mult vremea în care telefoanele mobile erau folosite strict pentru apeluri și mesaje.

Trăim deja într-o epocă în care telefonul mobil te defineşte, fiind și conectarea ta la tot ce este inovator – plus că în fiecare zi poți descoperi încă o aplicație care te poate face mai fericită.

„Inovație, dar și plăcere!”, ar putea fi un slogan de succes în industria telefoanelor mobile.

Nu trebuie decât să-și setezi telefonul pe modul “vibrații” și “reapelare”, sau să te bucurii de unele aplicații create special pentru plăceri nevinovate, cum ar fi masturbarea.

Aloe Vera

Ce caută o plantă în lista noastră cu jucării sexuale?

Veche de când lumea, Aloe Vera este ingredientul care pune la comun cele mai multe dintre lubrifiante.

Păstrează multe secrete, dar în primul rând ajută la penetrare, transformând o partidă de sex într-o interconexiune mai facilă şi mai plăcută.

Proprietăţile gelului de Aloe Vera calmează neuronii, fiind chiar un factor de relaxare de natură psihologică. Un adevărat medicament pentru ejacularea precoce, erecţia slabă, uscăciunea vaginală bruscă.

Citeşte şi: Atenţie! Spălaţi bine jucăriile sexuale pentru a evita infecţia!

Citește și: Jucăriile erotice – siguranţă şi plăcere!

Citește și: Tu ştii să-ţi alegi jucăriile sexuale?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: