MEN HUNTING!

articol
  • Publicat:
MEN HUNTING!
MEN HUNTING!

„Ce a fost mai intai, oul sau gaina?” este echivalent astazi cu „Cine trebuie sa faca primul pas, barbatul sau femeia?” In urma unui sondaj, reiese ca procentul femeilor care ar face primul pas, daca sunt interesate de un barbat, este cu 3% mai mare decat cel al reprezentantilor sexului tare. Din punctul nostru de vedere, primul pas trebuie sa-l faca cel care simte ca ii ard calcaiele mai tare. Asa ca nu stati pe ganduri, adoptati o atitudine misterioasa sexy si iesiti in lume.

Nu va impacientati doar pentru ca nu aveti pe cine tine de mana prin parc. Sunt destui tipi singuri si simpatici care asteapta acelasi lucru ca si tine: sa cucereasca. In cazul in care ajungi pe la vreun party si ti-a cazut cineva cu tronc, dar nu esti in vizorul lui, poti sa recurgi la mici trucuri, dar ai grija sa fii subtila si feminina. Sa versi un pahar cu vin pe camasa lui „din greseala” sau sa spui ceva de genul „crezi in dragoste la prima vedere sau trebuie sa mai trec o data?” nu mai reprezinta noutati pentru initiati. Cel putin pentru cei din categoria baiatului de alaturi. Foloseste-te din plin si de cel de-al saselea simt – intuitia, si actioneaza! A, si sa nu uitam, vine 14 februarie! Chiar daca nu credeti in Ziua Indragostitilor, trebuie sa recunoasteti ca e un bun prilej sa cunoasteti lume noua.

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
SEX IN THE CITY
SEX IN THE CITY
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân