Sex in top

O viata sexuala implinita nu inseamna sa faci dragoste cu un ochi la partener si cu altul in paginile ilustrate ale cartii Kama Sutra.
  • Publicat:
Sex in top
Sex in top

O viata sexuala implinita nu inseamna sa faci dragoste cu un ochi la partener si cu altul in paginile ilustrate ale cartii Kama Sutra. Cea mai buna pozitie sexuala este aceea in care tu te simti cel mai bine! Daca te intrebai insa cum arata topul preferintelor iti dam niste indicii.

Batranul misionar si variatiile sale
Tu: stai pe spate cu picioarele departate. El: se apleaca deasupra ta sustinandu-si greutatea proprie in umeri sau pe corpul tau. Barbatul are o libertate mare la penetrare si poate face miscari circulare din coapse. Tu poti controla adancimea si viteza patrunderii in vagin, prin incolacirea picioarelor in jurul lui. Daca ajungi mai greu la orgasm, nu este o pozitie ideala. Variatii: pozitia caracatitei – tu iti urci picioarele pe umerii lui; semnul pacii – tu iti tii picioarele impreunate in jurul sau.

Femeia la putere
Tu: te asezi deasupra lui (poti sta cu fata sau cu spatele). El: sta lungit pe spate. Acum tu conduci actul sexual, poti sa te ridici si apoi sa te lasi deasupra lui, sa schimbi unghiul de penetrare dupa cum doresti. Aceasta pozitie e calea sigura spre mult ravnitul punct G.

Lingurita
Tu: stai lungita pe o parte, cu spatele la partener. El: sta la fel, cu fata spre tine ca sa te poata patrunde in voie. E drept ca unghiul nu e foarte bun, asa ca nu te astepta la o penetrare prea profunda. E ideala pentru barbatii care tind sa ejaculeze precoce.

Doggy style
Tu: stai in genunchi si te sprijini pe brate. El: se aseaza in spatele tau si te penetreaza. Contactul este foarte profund si te poate duce foarte usor la orgasm.

In picioare
Tu: iti imbratisezi partenerul si iti incolacesti picioarele in jurul mijlocului sau. El: sta in picioare, sprijinit de un perete. In aceasta pozitie, amandoi veti fi foarte excitati, asa ca veti termina foarte repede. Americanii au nascocit si pozitia tocurilor inalte: femeia poarta pantofi care sa-i permita sa ajunga la inaltimea la care barbatul o poate penetra pe la spate, in timp ce amandoi stau in picioare. 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Happy New Sex Appeal!
Happy New Sex Appeal!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”