5 poziţii sexuale pe care să le încerci de Ziua Îndrăgostiţilor pentru orgasme multiple

  • Publicat:
5 poziţii sexuale pe care să le încerci de Ziua Îndrăgostiţilor pentru orgasme multiple
Foto: envato

În ziua de Valentine’s Day, majoritatea cuplurilor tind să fie mai romantice, mai atente la gesturile pe care le fac, dar mai ales să aibă parte de seri de neuitat. Nu e nevoie să-ţi faci planuri măreţe, rezervări la hoteluri de cinci stele, să plăteşti pentru cine romantice la restaurante luxoase, ci îi poţi oferi partenerului o noapte de neuitat şi diferită de ceea ce făceaţi în mod obişnuit, în dormitor.

De aceeaşi părere sunt şi ultimele sondaje lansate de SKYN Condoms, legate de mileniali şi sex: Ziua Îndrăgostiţilor este despre sex. La acest studiu au luat parte peste 3.000 de participanţi cu vârste cuprinse între 18 şi 34 de ani, iar rezultatele au arătat că 68% dintre aceştia au parte de sex de Ziua Îndrăgostiţilor.

Serios acum, această „sărbătoare” durează 24 de ore aşa că, dacă doreşti să te foloseşti de acest timp într-un mod eficient, mergi în dormitor, dar nu înainte de a avea în minte poziţiile care să-ţi ofere plăceri maxime.

Iată 5 poziţii sexuale pe care să le încerci de Valentine’s Day pentru a obţine orgasme multiple.

Doggy style

Clasică, dar de succes, această poziţie îţi poate asigura orgasm garantat, mai ales dacă este pusă în practică aşa cum trebuie. Ca la carte!

Menţine spatele arcuit şi întotdeauna, în timpul penetrării, mişcă-te odată cu partenerul pentru a extinde plăcerea. De asemenea, poţi ţine sub tine o pernă care va asigura frecarea clitorisului, iar dacă simţi că plăcerea nu este suficientă, poţi apela la un vibrator pe care să-l aşezi între tine şi pernă. De asemenea, poţi folosi un prosop pe care să-l rulezi.

Sexul oral

Iată o modalitate bună de a atinge orgasmele multiple. În fond, sexul oral este o artă şi nu este nevoie neapărat de penetrare pentru a atinge culmile plăcerii.

Stai cu posteriorul pe marginea patului, în timp ce partenerul este aşezat în genunchi şi „pus pe treabă”. Ca această partidă să se încheie cu succes, partenerul ar trebui să înceapă cu mişcări delicate şi să se concentreze asupra clitorisului, iar mai apoi, treptat, să accelereze şi să se folosească şi de degete pentru penetrare.

Îmbrăţişaţi

Pentru a atinge orgasmele multiple, poţi încerca să stai deasupra. Te poţi ţine cu mâinile de gâtul partenerului în timp ce execuţi mişcările exact aşa cum îţi doreşti.

Fii creativă şi încearcă să-ţi stimulezi partenerul pentru că odată ce el este excitat şi tu te vei simţi la fel, mai ales că această stimulare pleacă de la creier. Este momentul vostru sexy!

În picioare

Deşi pare dificil, în special pentru partenerul tău, sexul în picioare te poate duce pe culmile plăcerii. Pentru o bună mobilizare, partenerul se poate sprijini cu un picior de pat în timpul penetrării, iar în tot acest timp, tu te poţi juca cu clitorisul pentru o stimulare eficientă.

Fă-ţi de cap singură

Dacă nu eşti într-o relaţie şi nu ai cu cine să-ţi petreci Ziua Îndrăgostiţilor, stai fără grijă. Poţi atinge plăceri maxime şi singură, jucându-te şi explorându-ţi corpul.

Încearcă să-ţi penetrezi vaginul din unghiuri diferite, dar pentru asta vei avea nevoie şi de un arsenal de jucării sigure.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: