Dr. Ioan Boleac

 • Specializare: Medic primar obstetrica-ginecologie
 • Clinica: Gynera Fertility Center
 • Web sau Facebook: http://www.gynera.ro

Dr. Ioan Boleac este medic primar obstetrică-ginecologie, doctorand în domeniul fertilităţii şi reproducerii asistate la Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila din Bucureşti.

Competenţele medicul Ioan Boleac sunt chirurgia laparoscopică, colposcopia, histeroscopia, ultrasonografia obstetricală şi ginecologică, planificarea familială, tratamentul infertilităţii cuplului şi reproducerea umană asistată.

Dr. Ioan Boleac s-a alaturat echipei Gynera la începutul anului 2012 şi efectuează, cu mare succes, o gamă variată de tehnici reproductive: tratamente hormonale, fertilizare in vitro şi embriotransfer, inseminare artificială.

În colaborare cu Spitalul Clinic “Panait Sârbu”, dar şi în sistem de spitalizare privat, dr. Boleac realizează intervenţii chirurgicale laparoscopice şi histeroscopice de mare complexitate, precum şi monitorizarea sarcinii cu risc, putând asigura pacienţilor cu probleme de fertilitate un parcurs complet, de la investigarea infertilităţii, până la naştere.

Pe lângă bogata activitate clinică, dr. Ioan Boleac este implicat în cercetare, în cadrul unui program de doctorat în reproducere asistată, a publicat studii şi participă constant la manifestări ştiinţifice naţionale şi internaţionale.

Este membru al ESHRE (Societatea Europeană de Reproducere Umană şi Embriologie) şi membru fondator al SRFRA (Societatea Română de Fertilitate şi Reproducere Asistată).
 

Date de contact

 • Email: office@gynera.ro; programari@gynera.ro
 • Telefon: 0727 833 833
 • Facebook: https://www.facebook.com/Gynerafertilitycenter/
 • Clinică/Centru: Gynera Fertility Center
 • Adresa clinică: Str. Constantin Aricescu nr.8, Zona Piata Dorobanti - Radu Beller sector 1, Bucureşti

Întreabă specialistul

Întrebările la care a răspuns Dr. Ioan Boleac (131)
 • Menstruaţie

  Buna ziua! Daca testul de sarcina este negativ si nu a venit menstra, mergeti la un medic ginecolog...

  03 august 2018
 • Sarcină

  Buna ziua! Sfatul meu este sa nu mai pierdeti timpul, ci sa mergeti la un medic ginecolog cu specializare...

  03 august 2018
 • Mai este valabilă protecţia?

  Buna ziua! Teoretic mai sunteti protejata, dar sfatul meu este sa folositi metode de protectie suplimentara....

  03 august 2018
 • Sarcina sau nu?

  Daca aveti 4 teste pozitive si un betahCG de 790, sunteti cu siguranta insarcinata. Problema este daca...

  03 august 2018
 • Avort

  Buna ziua! Daca nu ati ramas insarcinata dupa un an de incercari, putem pune diagnosticul de infertilitate...

  03 august 2018

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro. Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila. Prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist. www.csid.ro, societatea Mediafax, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi pot fi receptionate prin intermediul CSID.ro nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.

Înapoi la Întrebări și Răspunsuri