Adelina Pestriţu: dieta cu care a slăbit după naştere VIDEO by CSID

Adelina Pestriţu ne-a vorbit despre dieta care a ajutat-o să slăbească după naştere 14 kilograme. Află ce regim a ţinut Adelina Pestriţu!
  • Publicat:
  • Actualizat:

Adelina Pestriţu a slăbit la 3 luni după ce a născut şi şi a reuşit să scape de toate kilogramele pe care le-a pus în sarcină. Au fost în număr de 14, iar tânăra mămică s-a decis să revină rapid la forma fizică pe care o avea înainte.

Astfel, a adoptat o dietă specială, cu mult peşte, despre care ne-a vorbit în interviul video. De asemenea, Adelina Pestriţu ne-a descris provocările din viaţa de mamă, cum împarte responsabilităţile cu tatăl micuţei Zenaida şi care este ritualul ei de îngrijire. Mai multe detalii despre ce face Adelina Pestriţu ca să se menţină în formă aflaţi din interviul video!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult