Irina Reisler: cum ne menţinem motivaţia în slăbire VIDEO BY CSID

Irina Reisler explică în interviul video cum a funcţionat în cazul ei motivaţia care a ajutat-o să scape de 50 de kilograme.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Diete de tot felul, reducerea numărului de calorii, regimuri alimentare recomandate de medic şi mişcare susţinută. Sunt reţete ale slăbirii la care apelează multe persoane din dorinţa de a scăpa de kilogramele în plus. Aceste reţete dau rezultate dacă sunt menţinute pe termen lung şi dacă devin parte integrantă dintr-un stil de viaţă sănătos.

Însă de multe ori, curele de slăbire eşuează din cauza lipsei motivaţiei care trebuie menţinută pe tot parcursul slăbirii. Mai mult, unele persoane se îngraşă la loc după ce au slăbit pentru că nu fac din regimul echilibrat, cu multe legume, fructe, carne slabă, hidratare corespunzătoare, sport făcut constant, un obicei pe viaţă.

Deseori, eşecurile au la bază probleme psihologice, dependenţe de mâncare sau alcool, care trebuie explorate. Cauza poate fi o traumă din copilărie pe care persoana cu exces ponderal încearcă să o compenseze prin „comfort food”, alimente bogate în zahăr şi grăsimi. Am stat de vorbă în interviul video cu Irina Reisler, care a slăbit aproape 50 de kilograme, şi care ne-a explicat cum a reuşit să-şi menţină motivaţia pe parcursul anului eliminării kilogramelor în plus!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult