Reguli importante de slăbire de la Irina Reisler VIDEO by CSID

Irina Reisler a slăbit 44 de kilograme în urmă cu 17 ani şi de atunci, îşi menţine greutatea optimă prin câteva reguli importante de dietă. Află care sunt acestea ca să slăbeşti şi tu!
  • Publicat:
  • Actualizat:

Pentru multe persoane, Sărbătorile de iarnă aduc câteva kilograme în plus pe cântar. Aceasta din cauza consumului crescut de preparate hipercalorice cu carne de porc, maioneză, cartofi, dar şi de prăjituri şi alcool. Perioadele de festin alimentar sunt o provocare pentru persoanele aflate la dietă, dar şi pentru cele care au slăbit şi vor să se menţină.

Cum a slăbit Irina Reisler 44 de kilograme

Soluţii pentru slăbire există, iar acestea variază de la reducerea numărului de calorii consumate zilnic, la adoptarea unor regimuri alimentare elaborate, de la post intermitent până la combinarea inteligentă a dietelor cu mişcarea moderată, dar eficientă pentru arderea grăsimilor. Pentru a lămuri încă o dată povestea slăbitului după Sărbători, am mers la Irina Reisler, jurnalist şi promotor al vieţii sănătoase,  care în urmă cu 17 ani, slăbea 44 de kilograme şi reuşea să dea vieţii sale cel mai sănătos restart.

Irina Reisler ne-a mărturisit că, după slăbire, menţinerea este o provocare, dar că orice efort merită, mai ales că astăzi, nu trebuie să ne mai înfometăm ca să slăbim: avem informaţii, alimente proaspete tot timpul anului şi modele multe. Tot ce trebuie să găsim este motivaţia şi consecvenţa aplicării regulilor de slăbire. Aflaţi mai multe despre slăbirea corectă post sărbători din interviul video!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult