Ştiaţi că puteţi să mâncaţi avocado în mai multe feluri, toate delicioase? – VIDEO CSID

Avocado este unul dintre cele mai populare ingrediente. Este delicios, conţine grăsimi sănătoase şi 20 de nutrienţi esenţiali printre care fibre, potasiu, vitamina E, complexul de vitamine B şi acid folic.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Vrei să incluzi avocado în dieta ta de zi cu zi? Îţi dăm noi câteva idei!

Mousse de Ciocolată

Pune în blender un avocado curăţat alături de 30 de grame de pudră de cacao crudă. 60 ml de lapte de migdale, 2 linguriţe de unt de migdale şi stevia, după gust. Ornează cu fructe de pădure, mentă sau midgale coapte.

Dressing pentru salată

Un dressing cremos perfect pentru salatele de vară şi pentru persoanele care nu consumă lactate. Amestecă la blender un avocado, sucul de la 2 limete, 3 linguri ulei de măsline, 60 ml de apă, 1 linguriţă de oţet de mere, un căţel de usturoi tocat, jumătate de linguriţă de sare de Himalaya şi un vârf de piper negru. Adaugă apă pentru a ajusta consistenţa sosului.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Narcis Rosioru
Cu peste doi experienţă ca producător video şi încă pe atât ca redactor online, am grijă să selectez cele mai interesante şi relevante subiecte pentru publicul CSID, pe care le transform, ulterior, în clipuri video marca “Ştiai că”. Este un job fun, din care învăţ şi eu, alături ...
citește mai mult