Adevărul despre crema de gălbenele VIDEO By CSID

Am stat de vorbă cu medicul dermatolog Ioana Simian care ne-a spus care este utilizarea corectă a cremei de gălbenele şi când riscăm probleme dermatologice dacă apelăm la produsele pe bază de gălbenele!
  • Publicat:
  • Actualizat:

Crema de gălbenele este una dintre cele mai cerute de pe piaţa cosmeticelor cu ingrediente naturale, pe de o parte datorită preţului, pe de altă parte, datorită popularităţii florilor de gălbenele.

Însă există multe persoane care o consideră un panaceu şi care amână deseori vizita la dermatolog, în speranţa că gălbenelele aplicate pe diverse leziuni sau eczeme le vor vindeca.

Aceste persoane se expun unor riscuri mari pentru sănătatea pielii şi a organismului în general. Am stat de vorbă cu medicul dermatolog Ioana Simian care ne-a spus care este utilizarea corectă a cremei de gălbenele şi când riscăm probleme dermatologice dacă apelăm la produsele pe bază de gălbenele!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult